Την Κυριακή 17/12 η ορκωμοσία του Θ. Παπαδόπουλου - Πότε ορκίζονται Περιφερειάρχης και υπόλοιποι Δήμαρχοι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Την Κυριακή 17/12 η ορκωμοσία του Θ. Παπαδόπουλου - Πότε ορκίζονται Περιφερειάρχης και υπόλοιποι Δήμαρχοι


Για το προσεχές Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί οι περισσότερες τελετές ορκωμοσίας των νέων διοικήσεων που προέκυψαν στους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος και της ευρύτερης Θεσσαλονίκης κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης και της 15ης Οκτωβρίου. 


Η ορκωμοσία του Απόστολου Τζιτζικώστα 

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και των μελών του περιφερειακού συμβουλίου. 

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 το απόγευμα, στο Μέγαρο Μουσικής. 


Η ορκωμοσία του Στέλιου Αγγελούδη 

Η διοίκηση του Στέλιου Αγγελούδη καθώς και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης αλλά και των κατά τόπους κοινοτικών συμβουλίων θα ορκιστούν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου. 


Η ορκωμοσία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη 

Για την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 19.00 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη καθώς και των νέων δημοτικών συμβούλων και μελών των κοινοτικών συμβουλίων. 

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου. 


Η ορκωμοσία του Σίμου Δανιηλίδη

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 10.00 το πρωί, ορκίζεται ο επανεκλεγείς δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, που είναι και ο μακροβιότερος δήμαρχος στην Ελλάδα. 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης. 


Η ορκωμοσία του Λάζαρου Κυρίζογλου

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου. 

Η τελετή θα φιλοξενηθεί στο Καραπάντσειο πολιτιστικό κέντρο. 


Η ορκωμοσία της Γερακίνας Μπισμπινά

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στη 1.00 το μεσημέρι ορκίζεται η νέα δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά, στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου. 


Η ορκωμοσία της Χρύσας Αράπογλου

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 10.45 το πρωί, ορκίζεται η νέα δήμαρχος Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς. 


Η ορκωμοσία του Θεόδωρου Παπαδόπουλου

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί θα  πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου. 

Η ορκωμοσία θα γίνει στο αμφιθέατρο του πολιτιστικού κέντρου.


Η ορκωμοσία του Θεόδωρου Τζέκου

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί  ορκίζεται και ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού Θεόδωρος Τζέκος. 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sun Beach. 


Η ορκωμοσία του Σταύρου Αναγνωστόπουλου

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12.00 θα ορκιστεί ο επανεκλεγείς δήμαρχος Χαλκηδόνας Σταύρος Αναγνωστόπουλος. 

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, του νέου δημοτικού συμβουλίου και των νέων μελών των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γιορτής Κρασιού Αγχιάλου. 


Η ορκωμοσία του Δημήτρη Ασλανίδη

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται και ο νέος δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Ασλανίδης. 

Η τελετή προγραμματίζεται για τις 5.00 το απόγευμα, στο δημοτικό θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης». 


Η ορκωμοσία της Νίκης Ανδρεάδου

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας δημάρχου Λαγκαδά Νίκης Ανδρεάδου, στα Λουτρά Λαγκαδά. 


Η ορκωμοσία του Διαμαντή Λιάμα

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρού, θα γίνει η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα. 


Η ορκωμοσία του Παντελή Τσακίρη

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, θα γίνει και η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη. 

Η τελετή θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Πολιτισμού «Νέλλυ Δελή» στο δημοτικό κτίριο «Παύλος Μελάς» (Μακ. Αγώνα 7, Παλαιόκαστρο). 


Η ορκωμοσία του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη

Στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και των μελών των νέων συμβουλίων θα γίνει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος.