Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 34χρονης Χρυσάνθης από τα Διαβατά – Βρέθηκε έπειτα από 11 ημέρες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 34χρονης Χρυσάνθης από τα Διαβατά – Βρέθηκε έπειτα από 11 ημέρες


Την εντόπισε ευαισθητοποιημένος πολίτης – Είχε εξαφανιστεί από την κατοικία της την 1η Δεκεμβρίου

Εντοπίστηκε ξανά η 34χρονη Χρυσάνθη από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», σήμερα, Δευτέρα (11/12), ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε τη γυναίκα και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».

Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Δεκεμβρίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα την 1η Δεκεμβρίου που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στα Διαβατά Θεσσαλονίκης κι έφυγε χωρίς καμία προειδοποίηση.

Για τη νεαρή γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα ο γιατρός που την παρακολουθεί να της έχει συστήσει συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή την οποία και δεν λαμβάνει, έχει σημάνει συναγερμός μέσω του «Missing Alert» και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με την Ειρήνη Πατουλίδου οικογενειακή φίλη της 34χρονης η οποία μίλησε στο protothema.gr, η γυναίκα εντοπίστηκε ήταν στις 6 το απόγευμα της Κυριακής σε αρτοποιείο στην οδό Λαμπράκη.

«Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει γιατί είμαστε τόσα άτομα που συμμετέχουμε στις έρευνες για τον εντοπισμό της Χρυσάνθης και δεν ξέρουμε πλέον πως να κινηθούμε. Το πρόβλημα είναι πως, ενώ υπάρχουν αναφορές από κόσμο που την έχει δει, ωστόσο αργούν να μας ενημερώσουν με αποτέλεσμα να φτάνουμε στο σημείο και να μην μπορούμε να βρούμε κανένα σημάδι της. 

Μας ενημερώνουν μετά από 5 με 6 ώρες» λέει η κυρία Πατουλίδου και προσθέτει: «Μια είναι ανατολικά και την άλλη στα δυτικά. Χθες βρέθηκε στην οδό Λαμπράκη στις έξι το απόγευμα όμως κανένας δεν την αναγνώρισε κι αυτό γιατί κανένας δεν γνώριζε την εξαφάνιση της. Δεν έχει μαθευτεί ακόμα κι αυτό δυσκολεύει το έργο μας. Στην Λαμπράκη βρέθηκε σε κεντρικό αρτοποιείο, όπου ζήτησε φαγητό και της έδωσαν οι άνθρωποι εκεί γιατί την πέρασαν για άστεγη. Δεν την αναγνώρισαν, ευτυχώς όμως την βοήθησαν. Μας είπαν πως πήγε ζήτησε φαγητό της πρόσφεραν κι έφυγε».

Όπως εξηγεί η φίλη της, η 34χρονη μπορεί να έχει αλλάξει και ρούχα, αφού την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ γιλέκο, μαύρο σάλι και μαύρα παπούτσια.

Το Σάββατο η μητέρα της, Αγγελική Αντωνίου, μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα κι πάλι” του Mega όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η Χρυσάνθη το τελευταίο διάστημα, δηλαδή περίπου ένα μήνα, αντιμετώπισε κάποιο ψυχολογικό θέμα. Έκτοτε, άρχισε να είναι σε κάποια συναισθηματική πίεση, ψυχολογική, με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε σε αυτό το σημείο».

ε σχέση με το αν μίλησε με τον άνθρωπο που της έκανε bullying ή κάποιον από την εταιρία, η μητέρα της είπε πως σε αυτό το διάστημα η κόρη της έκανε παράπονα και εκείνη της είπε πως θα πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή. «Μου έλεγε ‘’όχι, όχι, εγώ το διαχειρίζομαι’’. Οπότε έκανα πίσω. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου (σ.σ από την εταιρία). Ούτε νωρίτερα, ούτε τώρα έχει συμβεί. Κανείς. Μιλήσαμε με ένα προσωπάρχη και το παραδέχτηκε ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Παραδέχτηκε ότι όντως, υπήρξε κάποιο πρόβλημα, κάποιο θέμα».