Βόλος - Άρης: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βόλος - Άρης: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς



Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο Βόλο τρεις φορές μέχρι το περσινό πρωτάθλημα, αλλά το 2022-23 βρέθηκαν αντιμέτωπες τέσσερις φορές και δύο συνολικά στο Βόλο.

Στην διάρκεια της κανονικής περιόδου, ο Βόλος επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Ντέλετιτς (26’) και Μπαριέντος (30’), αλλά στα Stoiximan Playoffs ο Άρης έφυγε με το εντυπωσιακό 3-0 (27’ Νταρίντα, 77’ Καμαρά, 80’ Καμαρά).

Η ομάδα της Μαγνησίας έχει δύο νίκες συνολικά ως γηπεδούχος με τον Άρη, με την πρώτη να είναι στην παρθενική τους συνάντηση στις 31 Αυγούστου 2019.

Το ξεκίνημα των εντός έδρας αγώνων του Βόλου στην Super League είχε γίνει απέναντι στους Κίτρινους για την 2η αγωνιστική και η ομάδα της Μαγνησίας είχε επικρατήσει με 1-0. Ο Βόλος προερχόταν από την εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου και ξεκίνησε με δύο νίκες την πορεία του ως νεοφώτιστος.

Μέχρι τώρα οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δέκα φορές και στις δύο έδρες και δεν υπάρχει αναμέτρηση που να μην έχει σημειωθεί τέρμα.

Στις αναμετρήσεις τους στο Βόλο, ο Άρης έχει τρεις νίκες με τρία διαφορετικά σκορ, ενώ και ο Βόλος έχει δύο διαφορετικά στις δύο φορές που επικράτησε.

Ο Άρης έχει επικρατήσει στα τρία τελευταία τους με τα δύο να είναι στην έδρα του και το άλλο ως φιλοξενούμενος. Το 2021-22 υπήρξαν δύο νίκες φιλοξενούμενων.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
2 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ
- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
3 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
ΓΚΟΛ: 4-6


Η τηλεοπτική μετάδοση

Με την αναμέτρηση Βόλος – Άρης κλείνει το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Στις 20:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος και Άρης τίθενται αντιμέτωποι με στόχο να πανηγυρίσουν και πάλι το τρίποντο, κάτι που δεν κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό Cosmote Sport 1 HD.