Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 16/11 σε τμήματα της Δ.Ε. Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 16/11 σε τμήματα της Δ.Ε. Θέρμης


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και από τις 08.00 έως τις 14.30 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος – λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν – συγκεκριμένα οι καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται στο αριστερό τμήμα της ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ από το ύψος της πρώην Βιοτεχνίας Κενταμποζίδη, (ενδεικτικές οδοί: ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΟΣ, 3Η ΟΔΟΣ), 
οι καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή WATERLAND ( 7η ΟΔΟΣ) έως την ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΡΥΣΙΟΥ και θα επεκταθεί στην 11η ΟΔΟ. 

Στην διακοπή συμπεριλαμβάνονται και οι 1η, 2η, 4η, 5η, 8η ΟΔΟΙ, το ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ, καθώς και τα ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ, και οι Φ/Β σταθμοί της περιοχής .

Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.