Η ανακοίνωση Δήμου Θέρμης για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου σε Λακκιά και Πλαγιάρι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ανακοίνωση Δήμου Θέρμης για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου σε Λακκιά και Πλαγιάρι


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Με την καθιερωμένη λαμπρότητα και κατάνυξη γιόρτασαν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, παραμονή της εορτής, με πανηγυρικό εσπερινό και χθες Πέμπτη 26η Οκτωβρίου 2023 με Θεία Λειτουργία, τον πολιούχο και προστάτη τους Άγιο Δημήτριο οι κάτοικοι της Λακκιάς και του Πλαγιαρίου αντίστοιχα. 


Την Τέταρτη πλήθος κόσμου παρακολούθησε με ευλάβεια και θρησκευτική κατάνυξη τον πανηγυρικό εσπερινό στη Λακκιά. 
Χθες ανήμερα της γιορτής πιστοί αλλά και αρχές του τόπου παρακολούθησαν την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο Πλαγιαρίου.


Τις ευχές του με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου εξέφρασε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος: “Εύχομαι σε όλους και σε καθέναν και καθεμία χωριστά, ο Άγιος Δημήτριος να σκέπει τις ζωές όλων μας, με την ελπίδα να χαρίζει κάθε καλό.

Χρόνια πολλά στη Δήμητρα και στον Δημήτρη. 
Χρόνια πολλά στη Λακκιά και το Πλαγιάρι”.


Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, οι αντιπεριφεριάρχες Βούλα Πατουλίδου και Κωνσταντίνος Γιουτίκας, η Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Αθηνά Παπαδάκη, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Τσολάκης, Στυλιανός Αποστόλου, Αργύρης Μωραΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Τσιφτελίδου και Φανή Χατζηδημητρίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Βασιλικών και Πλαγιαρίου κ.κ. Όλγα Γιαννιού και Νικόλαος Κουλέτας αντίστοιχα καθώς και τοπικοί Σύμβουλοι.