Δήμος Θέρμης: 7η θητεία με το υψηλότερο ποσοστό για τον Θ. Παπαδόπουλο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δήμος Θέρμης: 7η θητεία με το υψηλότερο ποσοστό για τον Θ. Παπαδόπουλο




Απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά και βαθύτατα συγκινημένος εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής ο δήμαρχος Θέρμης, μόλις οριστικοποιήθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα. 

Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος εκλέχθηκε για έβδομη θητεία δήμαρχος και μάλιστα, αυτή τη φορά πέτυχε το υψηλότερο ποσοστό, 70,70%, απ’ όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Μόλις κλείδωσε το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Παπαδόπουλος μετέβη στην πλατεία Παραμάνα της Θέρμης όπου είχαν ήδη συγκεντρωθεί πολίτες, φίλοι, μέλη και υποψήφιοι της «Δημοκρατικής Ενότητας» η οποία διοικεί το δήμο Θέρμης εδώ και περίπου τέσσερις δεκαετίες. 

Στη σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος Θέρμης, αφού ευχαρίστησε όλες και όλους που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του αποτελέσματος ανέφερε ότι «η σημερινή νίκη, αυτή η μεγάλη νίκη της ‘Δημοκρατικής Ενότητας’, είναι η μεγαλύτερη νίκη της παράταξης που έχει γίνει μέχρι τώρα, και αυτό, όταν επιτυγχάνεται έπειτα από 40 χρόνια διοίκησης του δήμου, αποτελεί πολύ μεγάλη αναγνώριση και πολύ μεγάλη δικαίωση. Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς. 

Αυτό το αποτέλεσμα μας γεμίζει τεράστια ευθύνη για να συνεχίσουμε και να υλοποιήσουμε ό,τι έχουμε πει, ό,τι έχουμε υποσχεθεί». Ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι πλέον, πρέπει να εστιάσουμε στην επόμενη μέρα. 

«Η επόμενη μέρα είναι η δύσκολη, και επειδή οι εκλογές τελειώνουν σήμερα, την επόμενη μέρα, σύμφωνα και με το βασικό σύνθημα της παράταξής μας που μιλά για ‘ενότητα’, πρέπει να είμαστε και θα είμαστε όλοι μαζί. Και αυτοί που κερδίσαμε και αυτοί που έχασαν, γιατί είμαστε μια κοινωνία και πρέπει από κοινού, ο καθένας με το ρόλο που του ανέθεσε η κοινωνία και οι πολίτες να προσπαθήσουμε να πάμε τον τόπο ακόμα ένα βήμα μπροστά. Εμείς θα συνεχίσουμε, προσπαθώντας να ενοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις αυτού του τόπου. 

Τους χρειαζόμαστε όλους για να προχωρήσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο και να πετύχουμε το καλύτερο. Είμαι σίγουρος ότι και οι άλλες παρατάξεις θα συμβάλλουν, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας». Ο δήμαρχος Θέρμης θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα προς ορισμένους, εντός της παράταξής του οι οποίοι επιχείρησαν να εμπλέξουν κομματικούς μηχανισμούς κατά την προεκλογική περίοδο. 

«Η παράταξη έχει ένα χαρακτηριστικό. Είναι μια καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη, απεξαρτημένη από επιρροές του κεντρικού πολιτικού συστήματος. Δυστυχώς σε αυτές τις εκλογές, για πρώτη φορά στην ιστορία της παράταξης κάποιοι ξεπέρασαν τα εσκαμμένα. Μάλλον δεν κατάλαβαν σε ποια παράταξη ήρθαν. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι αυτόν το χαρακτήρα της παράταξης, τον αυτοδιοικητικό, όσο είμαι επικεφαλής θα τον διαφυλάξω. Δεν θέλουμε καμία εμπλοκή και καμία επιρροή από κανένα κόμμα σε αυτή την παράταξη. 

Είμαστε αυτοδιοικητικοί, το έχουμε αποδείξει πολλά χρόνια, και να ξέρουν όσοι παρέβηκαν αυτόν τον κανόνα, ότι θα είναι κριτήριο για τις επιλογές μου για την αξιοποίηση των στελεχών της παράταξης που θα εκλεγούν». Ο κ. Παπαδόπουλος έκλεισε τη σύντομη ομιλία του ευχαριστώντας την οικογένειά του, τους συνεργάτες του, όλες και όλους που εργάστηκαν γι’ αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. 

«Σας ευχαριστώ και πάλι από την καρδιά μου και να είστε σίγουροι ότι όλοι μας, όσοι εκλεγούμε, θα παλέψουμε όπως μέχρι τώρα, με πάθος με δύναμη, για να μπορέσουμε αυτόν τον τόπο να τον κάνουμε τον καλύτερο δήμο του νομού Θεσσαλονίκης. Και μπορούμε να τον κάνουμε. Και τις δυνατότητες έχουμε και τα μέσα έχουμε και ξέρουμε και πώς να το κάνουμε αυτό. 
Σας ευχαριστώ! Καλή θητεία να έχουμε!!!».