Περιστερά: Είχε φυτεία κάνναβης σε σπίτι – Αστυνομικοί βρήκαν 20 δενδρύλλια και 3,3 κιλά (ΦΩΤΟ) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Περιστερά: Είχε φυτεία κάνναβης σε σπίτι – Αστυνομικοί βρήκαν 20 δενδρύλλια και 3,3 κιλά (ΦΩΤΟ)



Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 37χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε στην κατοχή του περισσότερα από 3,3 κιλά κάνναβης, ενώ καλλιεργούσε και 20 δενδρύλλια στο σπίτι του στην περιοχή της Περιστεράς.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, βραδινές ώρες της 03-10-2023, στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν 37χρονο ημεδαπό, που επέβαινε σε όχημα ιδιοκτησίας του, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης με τη συνδρομή αστυνομικών της προαναφερόμενης υπηρεσίας σε χώρο που διαμένει ο συλληφθείς σε χωριό της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε παρακείμενη αποθήκη που χρησιμοποιεί, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 20 δενδρύλλια κάνναβης διαφόρων διαστάσεων,

• 3 κιλά και 376 γραμμάρια κάνναβης, σε φούντα,

• 2 λειτουργικές ζυγαριές ακριβείας,

• 2 κινητά τηλέφωνα,

• 1 μεταλλικό τρίφτη,

• 7.186,75 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών και

• 2 σημειωματάρια με σημειώσεις σχετικές με διακίνηση κάνναβης.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το όχημα που οδηγούσε ο δράστης ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών.

Ο 37χρονος άντρας, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία: