H Ευαγγέλου Ευανθία (Εύα) με τη "Δημοκρατική Ενότητα" στην εκλογική Περιφέρεια Μίκρας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

H Ευαγγέλου Ευανθία (Εύα) με τη "Δημοκρατική Ενότητα" στην εκλογική Περιφέρεια Μίκρας




Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Θέρμης με τη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" στην Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 και κατοικεί στο Πλαγιάρι από το 2001 μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένη, μητέρα τριών ανήλικων τέκνων που φοιτούν σε σχολικές μονάδες του Δήμου Θέρμης.

Αποφοίτησε από την Αστυνομική Ακαδημία το 2001 και εργάζεται ως Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Έχει λάβει μέρος σε Πανελλήνιας και Διεθνούς εμβέλειας συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με το εργασιακό της αντικείμενο και είναι ομιλήτρια σε ενημερωτικές ημερίδες με θέμα την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο που γίνονται σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και σε διάφορους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Είναι ενεργό μέλος του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κατάρτιση στον Τομέα της Επιβολής του Νόμου – CEPOL, μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας και διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης καθώς και αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.