Πλήθος κόσμου στο Σαρακατσάνικο γλέντι της Αγίας Παρασκευής Θέρμης - Παρόντες Τζιτζικώστας και Παπαδόπουλος - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πλήθος κόσμου στο Σαρακατσάνικο γλέντι της Αγίας Παρασκευής Θέρμης - Παρόντες Τζιτζικώστας και ΠαπαδόπουλοςΜε έντονη διάθεση για ξεφάντωμα και χορό πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2/9 ο χορός των Σαρακατσαναίων στην Αγία Παρασκευή Θέρμης.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στον χώρο του γηπέδου της κοινότητας και η ζωντανή ορχήστρα άναψε το κέφι. Ψητά και ποτά δεν έλειπαν από τα τραπέζια και η γιορτινή ατμόσφαιρα δεν άργησε να δημιουργηθεί.Λίγο αργότερα, έφτασε στον χώρο και ο Απόστολος Τζιτζικώστας τον οποίο υποδέχτηκε στο τραπέζι του ο δήμαρχος Θέρμης Θ.Παπαδόπουλος. Χαιρετώντας την εκδήλωση ο κ.Τζιτζικώστας επαίνεσε τον Σύλλογο Σαρακατσάνων για τη διοργάνωση και δήλωσε τη στήριξή του σε μελλοντικές πρωτοβουλίες. Οπως μάλιστα ανέφερε, "δε θα μπορούσα να λείπω από τέτοια εκδήλωση με γυναίκα Σαρακατσάνα. Τώρα, είναι ώρα για γλέντι και όχι για προεκλογικούς λόγους". Αμέσως μετά, την εκδήλωση χαιρέτισε και ο δήμαρχος Θέρμης.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση: