Η νεολαία "ψήφισε" TRANNO το βράδυ του Σαββάτου - Δυνατό πάρτι για καλό σκοπό στα Βασιλικά - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η νεολαία "ψήφισε" TRANNO το βράδυ του Σαββάτου - Δυνατό πάρτι για καλό σκοπό στα Βασιλικά



"Ηταν καλύτερα και από αυτό που είχαμε φανταστεί" είπε θαυμάστρια του καλλιτέχνη στη THERMISnews.gr  που είχε μπει στον χώρο από τις 7 το απόγευμα για να είναι πολύ κοντά στη σκηνή  και αυτό, περιγράφει μάλλον και το αποτέλεσμα ενός δυναμικού event που έγινε στα Βασιλικά για καλό σκοπό.

Πλήθος κόσμου, έφτασε στο γήπεδο του ΑΕΤΟΥ Βασιλικών από νωρίς το απόγευμα. Ανάμεσά τους ακόμη και ανήλικοι με τη συνοδεία γονέων, αλλά και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που απλά ήθελαν να ενισχύσουν τον σκοπό του Συλλόγου με την αγορά ενός εισιτηρίου.


O DJ που βρισκόταν στη σκηνή έδινε από νωρίς τον ρυθμό και όσο έπεφτε το σκοτάδι τα φώτα έδιναν ακόμη καλύτερη αίσθηση της γιορτινής ατμόσφαιρας. 

Η πρόεδρος του "ΑΕΤΟΥ" Ολγα Γιαννιού αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, δήλωσε την αξία τέτοιου είδους εκδηλώσεων, τόσο από τη πλευρά τη συμμετοχής των νέων στον αθλητισμό, όσο και από τη πλευρά της κοινωνικής αλληλεγγύης σε άτομα που μπορούμε να απαλύνουμε με οποιονδήποτε τρόπο τον πόνο τους, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Νέων Θέρμης η οποία μίλησε για την αθλητική βία.  


Ο Χρήστος Στασινόπουλος, κατά κόσμον TRANNOS μπήκε στο γήπεδο του "ΑΕΤΟΥ Βασιλικών" λίγο μετά τις 21:30 και αφού έφτασε με δυσκολία στη σκηνή από τη συγκέντρωση θαυμαστών δίπλα του, ξεκίνησε το party!

Οι θαυμαστές του, μεγάλο μέρος των οποίων φαίνονταν φανατικοί υποστηρικτές του ίδιου αλλά και της τραπ μουσικής, έφτασαν σχεδόν μια ανάσα από κοντά του, τραγουδώντας τις επιτυχίες του.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης οι εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας Θέρμης. Βασιλικών και Μίκρας που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή.