Θέρμη: Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργάνωσαν οι Κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργάνωσαν οι Κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ



Με κλίμα αισιοδοξίας και μεγάλη δυναμική πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργάνωσαν οι Κομματικές οργανώσεις Δήμου Θέρμης του ΚΚΕ , στις 30 Αυγούστου, για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Θέρμης.
Την κεντρική ομιλία έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης Φάνης Καρκατζούνης , καλωσοριζοντας τους φίλους και συνοδοιπόρους της παράταξης. 

Ο επικεφαλής της παράταξης απηύθυνε κάλεσμα στο λαό της περιοχής 
να ανοίξει το κάδρο, να δει την αιτία των προβλημάτων και να ορθώσει το ανάστημά του γιατί σήμερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας. 

Αρκεί να συγκρουστεί με την πολιτική αυτή που τόσο σε κεντρικό, όσο και σε επίπεδο δήμου και περιφέρειας υπηρετεί τα κέρδη των λίγων και παραπέμπει στο μέλλον τις ανάγκες των πολλών. Αυτή είναι η βασική αιτία και για τα βάσανα του δικού μας τόπου."

Στη συνέχεια παρουσίασε την συνολική κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Θέρμης καθώς και την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης που είναι η μόνη πολιτική πρόταση διεξόδου απέναντι σε αυτά που οι άλλοι συνδυασμοί παρουσιάζουν ως μονόδρομο.

Μοναδική εγγύηση, είπε, ότι τα ζητήματα που αφορούν την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών θα βρεθούν ψηλά στην «ατζέντα» της «επόμενης μέρας» είναι οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»,

Μετά την ομιλία ακολούθησε από την εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η παρουσίαση του "πιο μαχητικού ψηφοδελτίου στο Δήμο Θέρμης" όπου ανακοινώθηκαν οι 124 αγωνιστές υποψήφιοι του συνδυασμού!

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η Χαρά Μακρή , υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας.




.