Ο αγιασμός στο 2ο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ανατολικής Θεσσαλονίκης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο αγιασμός στο 2ο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ανατολικής Θεσσαλονίκης


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης

Τη Δευτέρα 11/09/2023, πραγματοποιήθηκε στο 2ο ΕΝΕΕΓΥΛ Ανατολικής Θεσσαλονίκης η τελετή του αγιασμού για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2023-24. 



Γέμισε η αυλή από μαθητές & μαθήτριες μαζί με τους γονείς και τους κηδεμόνες τους. 

Τους υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του σχολείου, κος Τόδας Γιώργος μαζί με τους εκπαιδευτικούς, ΕΕΠ και ΕΒΠ, καθώς και το προσωπικό υποστήριξης του σχολείου. 

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θέρμης, κος Στυλιανός Αποστόλου, ο πρόεδρος της κοινότητας Νέου Ρυσίου, κος Δημητριάδης Γ. και ο ταμίας της ΕΔΟΘ, κος Σαρδέλης Α. 

Μετά τον αγιασμό και τους χαιρετισμούς των επίσημων καλεσμένων ακολούθησε η αναφορά και επιβράβευση των μαθητών/τριών που διακρίθηκαν σε δράσεις που συμμετείχαν κατά το σχολικό έτος 2022-23 για να θυμούνται οι παλιοί μαθητές και να γνωρίζουν οι καινούγιοι/ες στη σχολική μας κοινότητα.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων μοίρασε συμβολικά δωράκια για την έναρξη του σχολικού έτους 2023-24. Οι μαθητές & οι μαθήτριες γέμισαν της τσάντες τους με τα καινούρια τους βιβλία και είναι έτοιμοι για το πρώτο κουδούνι. 

Καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους.


.