Απολογισμός έργων Κοινότητας Σουρωτής - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Απολογισμός έργων Κοινότητας Σουρωτής




//Ανακοίνωση Κοινότητας Σουρωτής



Στηρίζουμε την Κοινότητα με πράξεις!
 εκ μέρους του προέδρου Σουρωτής:

Το διάστημα που μας πέρασε, καταφέραμε να τακτοποιησουμε πολεοδομικά τα ακόλουθα:

• Αίθουσα Πολιτισμού
• Κοινοτικό κατάστημα
• Αίθουσα στέγασης μελών Γ' ηλικίας (Καπη)


Επιπλέον προχωρήσαμε σε:

➣Κτιριακές παρεμβάσεις και εργασίες υποδομών στον ισόγειο χώρο (ΚΑΠΗ) που επιτρέπουν την λειτουργία του χώρου ως τέτοιο, με ιδιοτελή ανακαίνιση του Wc στα πλαίσια των προδιαγραφών πρόσβασης ΑΜΕΑ.

Συντήρηση τοιχοποιίας, τοιχωμάτων, κουφωμάτων, ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και αλλαγή της φωτιστικής εγκατάστασης.

 Αναδιάταξη του χώρου της κουζίνας, με παρεμβάσεις στα έπιπλα, επαγγελματικές συσκευές και ψυγεία. Αποτυπώθηκε λεπτομερώς ο χώρος του κυλικείου, με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, βασική προϋπόθεση για να ανακηρυχθεί η εκμίσθωση αυτού.

 Εξοπλίστηκε στο σύνολο του ο χώρος με τραπεζοκαθίσματα, προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός όπου ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και σήμερα λειτουργεί καθημερινά.

Ο χώρος είναι σε άψογη κατάσταση, άριστα λειτουργικός και οι επισκεπτες απολαμβάνουν ποιοτικά ενα άριστο περιβάλλον ψυχαγωγίας.

Τονίζεται ότι όλα τα παραπάνω είχαν ένα κόστος σημαντικό το οποίο καλύφθηκε με πολλές δωρεές φίλων της κοινότητας και εθελοντικής προσωπικής εργασίας.

Ευχαριστούμε τους δωρητές σε είδη, που για λόγους ευνόητους δεν τους αναφέρουμε ονομαστικά, και τους εθελοντές σε εργασία, που όλοι μαζί φέραμε αυτό το αποτέλεσμα μετά από 4 χρόνια διακοπής λειτουργίας του χώρου.)

Οι φωτογραφίες δείχνουν το χρόνο κατά τον οποίο γίνονται οι εργασίες και το τελικό αποτέλεσμα!