Οι τρεις σταθμοί για ΠΑΟΚ και Άρη μέχρι τους ομίλους του Europa Conference League - Οι υποψήφιοι αντίπαλοί τους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι τρεις σταθμοί για ΠΑΟΚ και Άρη μέχρι τους ομίλους του Europa Conference League - Οι υποψήφιοι αντίπαλοί τουςΟι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια τη νέα σεζόν.

 Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και θα χρειαστεί να ξεπεράσουν τρία εμπόδια για να φτάσουν ως τους ομίλους. Υπάρχει, όμως και μία σημαντική διαφορά στα δεδομένα για τις δύο ομάδες.

Οι ασπρόμαυροι θα βρεθούν στο ποτ των ισχυρών σε όλες τις κληρώσεις, ενώ οι κίτρινοι θα είναι με βεβαιότητα στους ισχυρούς της κλήρωσης του δεύτερου προκριματικού, αλλά στους ανίσχυρους του τρίτου. Σε περίπτωση που καταφέρουν να φτάσουν στην κλήρωση των play off, η θέση τους θα εξαρτηθεί από τη βαθμολογία της ομάδας που θα βρουν απέναντί τους στον τρίτο προκριματικό, καθώς υπάρχει πιθανότητα αυτή να τους «τραβήξει» στους ισχυρούς.

Στις υποψήφιες αντιπάλους του ΠΑΟΚ και του Άρη για τον δεύτερο προκριματικό συμπεριλαμβάνονται οι εξής ομάδες: Βοϊβοντίνα, Λουκέρνη, Μποέμιανς, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Χάμαρμπι, Κάλμαρ, Πογκόν Σέτσιν, Ντέμπρετσεν, Γκαμπάλα, Τσέλιε, Ζαλγκίρις Κάουνας, Σέπσι, Σαμπάχ, Ορνταμπάσι, Ακτόμπε, Άουντα, Ντιφερντάνζ, Άαρχους, Βόρσκλα Πολτάβα, Πετροκούμπ Χιντσέστι, Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Τορπέντο Ζοντίνο, Ζαλαέγκερσζεγκ και Κεκσκεμέτ.