Ο δήμος Θέρμης συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία των Τεμπών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο δήμος Θέρμης συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία των Τεμπών



Ο δήμος Θέρμης συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών. Στο πλαίσιο αυτό οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια κυματίζουν μεσίστιες.
Παράλληλα ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, από σήμερα 1η Μαρτίου έως και την Παρασκευή 3 του μήνα. Επρόκειτο για εκδηλώσεις τις οποίες είχαν προγραμματίσει η ΔΕΠΠΑΘ και το ΚΕΠ Υγείας του δήμου Θέρμης.

Σε δήλωσή ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος. 
Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από το μέγεθος της τραγωδίας, που εκτυλίχθηκε στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά, φοιτητές που επέστρεφαν στα πανεπιστήμιά τους μετά το τριήμερο της Αποκριάς.
Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος προκαλούν ανείπωτη θλίψη και βαθιά οδύνη. Η σκέψη όλων μας βρίσκεται σε όλους εκείνους, που σήμερα θρηνούν την απώλεια αγαπημένων προσώπων τους. 
Εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θέρμης θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ταχεία ανάρρωση σε όσους νοσηλεύονται στα διάφορα νοσοκομεία. Θέλω επίσης να τονίσω την καθολική απαίτηση όλων για τη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν το τραγικό δυστύχημα, την αυτονόητη απόδοση ευθυνών καθώς και την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ώστε να μην ξανασυμβούν στο μέλλον, ανάλογες τραγωδίες