Εργασίες κοπής χόρτων στο δρόμο Ν. Ρυσίου – Τριλόφου και στο Φράγμα Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες κοπής χόρτων στο δρόμο Ν. Ρυσίου – Τριλόφου και στο Φράγμα Θέρμης



Συνεχίζονται από την αρμόδια αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης οι εργασίες καλλωπισμού σε κοινόχρηστους χώρους, πάρκα κ.λπ., σε κοινότητες του δήμου Θέρμης.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού χόρτων στο δρόμο Νέου Ρυσίου – Τριλόφου ενώ έγιναν και παρεμβάσεις εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης περιμετρικά σε όλη την έκταση του Φράγματος Θέρμης. 

Ανάλογες παρεμβάσεις προγραμματίζεται να γίνουν και σε άλλα πάρκα, δρόμους και χώρους πρασίνου, καθιστώντας τα περισσότερο λειτουργικά και προσβάσιμα σε παιδιά και οικογένειες.



Σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αργύρης Μωραΐτης σημειώνει ότι 
το πράσινο του Δήμου μας είναι κοινωνικό αγαθό και ας μην ξεχνάμε πως η προστασία του αποτελεί υποχρέωση όλων μας. Η Αντιδημαρχία Πρασίνου – Περιβάλλοντος συνεχίζοντας τον προγραμματισμό της προχωρά σε διαρκείς παρεμβάσεις, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους κοινόχρηστους χώρους και αναβαθμίζοντας υφιστάμενους χώρους αναψυχής και πρασίνου σε κάθε κοινότητα, καθώς και δρόμους που συνδέουν τις κοινότητες του δήμου Θέρμης. 

Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν, έτσι ώστε να είναι περιποιημένοι και με περισσότερο πράσινο οι κοινόχρηστοι χώροι του δήμου μας. Οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε τους χώρους πρασίνου, να συμβάλλουμε στην προστασία τους, ώστε να εξαλειφθεί το συχνό φαινόμενο των βανδαλισμών, διατηρώντας το δήμο μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.