3 μυστικά περιποίησης που θα αλλάξουν την διάθεσή σας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

3 μυστικά περιποίησης που θα αλλάξουν την διάθεσή σας



Όσο μονότονη κι αν είναι η καθημερινότητα στο σπίτι, ακόμη κι αν δουλεύετε από αυτό, μπορείτε να φτιάξετε την διάθεσή σας μέσα από τρία απλά βήματα που θα συμπεριλάβετε στη ρουτίνα περιποίησης σας.
Για φυσική λάμψη, λοιπόν, χωρίς υπερβολές δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές των Γαλλίδων, οι οποίες, ομολογουμένως, τα τελευταία χρόνια αποτελούν πρότυπο ομορφιάς όσον αφορά στα μυστικά της περιποίησής τους.


Πείτε ναι στο άρωμα

Όσο παράξενο κι αν σας ακούγεται, λίγο άρωμα είναι αρκετό για να σας φτιάξει τη διάθεση. 
Ποια δεν θέλει να μυρίζει υπέροχα, τόσο η ίδια, όσο και τα ρούχα και τα μαλλιά της. 
Μερικές σταγόνες, λοιπόν, από το αγαπημένο σας άρωμα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη μέρα σας, όσο μονότονη κι αν είναι αυτήν την περίοδο, με τον πιο ευχάριστο και μυρωδάτο τρόπο.


Ανεπιτήδευτα σπαστά μαλλιά

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να έχουν την εικόνα του ανεπιτήδευτου σπασίματος ξεχάστε το καθημερινό τους βούρτσισμα. 
Βουρτσίστε τα μόνο πριν λουστείτε και έπειτα αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά, για να αποκτήσετε τον τέλειο, φυσικό κυματισμό στα μαλλιά σας.


Σχολαστικός καθαρισμός προσώπου

Όπως και οι σύγχρονες Γαλλίδες, έτσι κι εσείς, τώρα περισσότερο από ποτέ, δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να ακουμπάτε καθόλου το πρόσωπό σας. 
Ακόμη κι αν δεν βγαίνετε από το σπίτι καθόλου. 
Μην ξεχνάτε ότι μικρόβια υπάρχουν παντού.
Καθαρίστε το σχολαστικά, το πρωί και το βράδυ, εφαρμόστε την αντίστοιχη κρέμα και αφήστε το δέρμα σας καθαρό χωρίς να το ακουμπάτε καθόλου.