Βασιλικά: Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Κυριακή 19 Μαρτίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Κυριακή 19 ΜαρτίουΠρογραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου σε περιοχή της δημοτικής ενότητας Βασιλικών λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν. Η διακοπή θα λάβει χώρα από τις 08:30΄ έως τις 14:30΄.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, από την έξοδο της Ν.Ραιδεστού έως την διασταύρωση Λακκιάς, συμπεριλαμβανόμενης της Τ.Κ.Λακκιάς , Λουτρά Θέρμης κ.α. καθώς και των καταναλωτών: DE LUX ΚΟΝΤΕΛΗΣ (εργοστάσιο απορρυπαντικών), ALFA VITA ΧΑΤΣΙΟΣ – ΠΑΤΙΚΑ (συσκευαστήριο φρούτων) κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.