Άρης - Ατρόμητος: Στατιστικά και προϊστορία - Πώς θα δείτε το ματς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Άρης - Ατρόμητος: Στατιστικά και προϊστορία - Πώς θα δείτε το ματς




Με λευκές ισοπαλίες είχε ξεκινήσει η ιστορία των δύο ομάδων στην Α’ Εθνική/Stoiximan Super League την σεζόν 1972-73, αφού τόσο το πρώτο παιχνίδια που έγινε στην Θεσσαλονίκη, όσο και το δεύτερο στο Περιστέρι ολοκληρώθηκαν με 0-0.

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 στην δεύτερη αναμέτρηση που φιλοξένησε τον Ατρόμητο, ενώ το παιχνίδι του στο Περιστέρι ολοκληρώθηκε με 0-0. 

Μέχρι και το 1980-81 συναντήθηκαν έξι φορές και ο Άρης επικράτησε τις τέσσερις και υπήρξαν δύο λευκές ισοπαλίες.

Ο Άρης παραμένει αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξάρτητα έδρας, αλλά η τελευταία νίκη του Ατρομήτου ήταν με γηπεδούχο τον Άρη, την 1η Μαρτίου 2020 με 2-1 χάρη στα γκολ των Ενσικουλού (52’) και Γκάλο (60’), ενώ για τον Άρη σκόραρε ο Ντιγκινί.

Οι τρεις από τις τέσσερις ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν με 0-0, ενώ υπάρχει και μια με 1-1. 
Τρεις παρουσίες έχει και το 2-0 στις νίκες του Άρη, ενώ οι δύο από τις τέσσερις νίκες για τον Ατρόμητο είναι με 2-1.

Η ευρύτερη νίκη του Άρη ήταν στις 15 Μαΐου 1977, όταν επικράτησε με 5-0 χάρη στα γκολ των Μπαλλή, Ισαακίδη (2), Ανανιάδη (2).

Ο Ατρόμητος έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις στα έξι από τα 16 ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, ενώ μόλις στα τέσσερα έχουν σκοράρει και οι δύο.

  • 16 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
  • 9 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
  • 3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
  • 4 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
  • ΓΚΟΛ: 25-9

Η τηλεοπτική μετάδοση

Το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Super League, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό Novasports Prime.