Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Επαγγελματίες – Έμποροι της Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Επαγγελματίες – Έμποροι της Θέρμης


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που ξεκινούν σύντομα στο πλαίσιο του έργου του Open mall, που θα βελτιώσουν λειτουργικά και αισθητικά την αγορά της Θέρμης. 

“Οι παρεμβάσεις ξεκινούν σύντομα και αναμένεται να λειτουργήσουν προς όφελος τόσο των επιχειρηματιών, όσο και των πολιτών της περιοχής, αφού η δημιουργία μιας ισχυρής, ανταγωνιστικής και βιώσιμης αγοράς στη Θέρμη, θα εξυπηρετήσει τους πάντες, ακόμη και όσους ζουν κοντά στη Θέρμη». Όπως σημείωσε ο δήμαρχος «μέσω αυτού του έργου δίνεται μεγάλος βάρος στη χρήση εφαρμογών “έξυπνης πόλης και βιώσιμης κινητικότητας” και στη βελτίωση της προσβασιμότητας, της λειτουργικότητας και της αισθητικής του αστικού περιβάλλοντος της περιοχής». 


Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τους επαγγελματίες ότι τις επόμενες ημέρες ξεκινά η επαναλειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία Παραμάνα το οποίο έχει αναλάβει πλέον ιδιώτης. «Η επαναλειτουργία του πάρκινγκ, στο οποίο έχουν γίνει και κάποιες αναγκαίες εργασίες θα εξυπηρετήσει το εμπορικό κέντρο της Θέρμης αφού θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους το επισκέπτονται με το αυτοκίνητό τους, να σταθμεύουν εκεί και μάλιστα δωρεάν για την πρώτη μισή ώρα και σε πολύ χαμηλή τιμή για τη συνέχεια».



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Δώρα Αυγέρη, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Πάλλας, ο πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευαγγελία Κούτρη, ο γενικός γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Κλεόβουλος Θεοτόκης, η αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ Φανή Μπλιούμη και η πρόεδρος των επιχειρήσεων πάρκινγκ αεροδρομίου Μαρία Αμανατίδου.



Επίσης το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων Κιλκίς, Βασιλικών, Μίκρας, Κορδελιού Ευόσμου, ο πρόεδρος του Θερμαϊκού Θέρμης Χαράλαμπος Αμπατζίδης, ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ Θέρμης Ανδρέας Βιολιτζής, εκπρόσωποι των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, του Σωματείου Ποντίων Θέρμης «Παναγία Σουμελά», η τοπική σύμβουλος Θέρμης Ελισσάβετ Βελονά, ο πρόεδρος του συλλόγου Γηγενών Μακεδόνων Ανέστης Κεφαλάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων κατοίκων Θέρμης Παναγιώτης Μαλούδης, η πρόεδρος της ΔΗΜΠΤΟ ΘΕΡΜΗΣ Βάσω Κωστοπούλου, η συντονίστρια της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Μακρίνα Κωστή και ο εκπρόσωπος της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ο Αχιλλέας Μεταλούλης. Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε το μέλος του δ.σ. της ΕΕΕΘ Νίκος Τριανταφυλλίδης.