Εργασίες συντήρησης σε γήπεδα του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης σε γήπεδα του δήμου Θέρμης


Ολοκληρώθηκαν οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης (ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θερμομονώσεις, ελαιοχρωματισμοί κ.λπ.) σε κλειστά αλλά και ανοιχτά γήπεδα του δήμου Θέρμης, τις οποίες πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού (ΔΕΠΠΑΘ).
 
Ειδικότερα,

➥ πραγματοποιήθηκαν εργασίες σοβατίσματος και ελαιοχρωματισμών στα κλειστά αθλητικά κέντρα της Θέρμης και του Πλαγιαρίου,

➥ ενώ αντικαταστάθηκε η μόνωση στην οροφή του κλειστού γηπέδου στο Νέο Ρύσιο.

➥ Στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών έγινε επιδιόρθωση και αντικατάσταση όπου απαιτούνταν όλων των φρεατίων και αποκαταστάθηκε η κατεστραμμένη σιδερένια πόρτα εισόδου των φιλάθλων.

➥ Παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα Αγίας Παρασκευής όπου έγινε συνολική αντικατάσταση του πυλώνα και της βάσης των προβολέων του γηπέδου καθώς και επανατοποθέτηση νέων προβολέων με γερανό.

➥ Επίσης έγινε αντικατάσταση του φωτισμού και των προβολέων στο γήπεδο Νέας Ραιδεστού, καθώς και

➥ επισκευή της σιδερένιας πόρτας εισόδου στο γήπεδο των Βετεράνων στο Φράγμα Θέρμης.

Σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Πολυχρόνης Κοντοπίδης σημειώνει ότι 
ο δήμος Θέρμης συνεχίζει τις προσπάθειές του ώστε να βελτιώσει τις αθλητικές υποδομές του, με προγραμματισμό σειράς έργων και παρεμβάσεων αποκατάστασης και αναβάθμισής τους. 
Βασική μας επιδίωξη για μία ακόμη χρονιά αποτελεί η καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των δημοτικών αθλητικών χώρων προς όφελος όλων των δημοτών