Επίσκεψη μελών του Συμβουλίου Νέων Δ.Θέρμης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά από πρόσκληση του Θ. Ζαγοράκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη μελών του Συμβουλίου Νέων Δ.Θέρμης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά από πρόσκληση του Θ. Ζαγοράκη


Τριήμερη επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες πραγματοποιησαν τέσσερα μέλη του Συμβουλίου μας από τις 29 Νοεμβρίου έως τη 1 Δεκεμβρίου. 



Ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλου, ο ευρωβουλευτής, Θεόδωρος Ζαγορακης προσκάλεσε τέσσερα μέλη του Συμβουλίου για να επισκεφτούν από κοντά το Ευρωπαϊκό Κοινοβουλίο. 

Τα μέλη ξεναγήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ιστορία, από τις απαρχές της Ευρώπης και την πορεία της στον χρόνο μέχρι την κάθοδο στους Παγκόσμιους Πολέμους και, στη συνέχεια, την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής. 

Ύστερα, τα μέλη ενημερώθηκαν για την λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και για τα υπόλοιπα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. όπως και για το πόσο σημαντικές είναι για την καθημερινότητά μας οι αποφάσεις που λαμβάνει το Κοινοβούλιο. 

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του κοινοβουλίου και επισκέφτηκαν την αίθουσα ολομέλειας, το Ημικύκλιο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Θεόδωρο Ζαγοράκη για την πρόσκληση και τη δυνατότητα που μας έδωσε να επισκεφτούμε δια ζώσης το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Το Συμβούλιο το εκπροσώπησαν:
  • Σταύρος Παπαγιάννης - Τρίλοφος
  • Σταύρος Παπαγεωργίου – Καρδία
  • Νίκος Ευθυμιάδης – Θέρμη/Τριάδι
  • Κωνσταντίνος Κράλλης – Κάτω Σχολάρι







Φωτογραφίες από τη δημοσίευση του χρήστη Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης