Καλάθι του νοικοκυριού: Μειώσεις σε 154 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καλάθι του νοικοκυριού: Μειώσεις σε 154 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ


Το νέο «καλάθι του νοικοκυριού» ανακοινώνεται σήμερα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, να μιλά για νέες μειώσεις στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ.


Νέες τιμές για το «καλάθι του νοικοκυριού» που εφαρμόζεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ εδώ και κάποιες εβδομάδες αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το υπουργείο Ανάπτυξης με τον αρμόδιο υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, να μιλά για νέες μειώσεις στα προϊόντα.

Ο κ. Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε ότι «6η εβδομάδα ''Καλαθιού'' και οι μειώσεις συνεχίζονται», τονίζοντας έτσι τα οφέλη που έχει φέρει για τους καταναλωτές το συγκεκριμένο μέτρο. 

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Από τα 816 προϊόντα σε 16 αλυσίδες, 70 είχαν αύξηση (9%), 154 μείωση (19%) και τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια (72%)».

«Σε σύνολο αξίας καλαθιού έχουμε σημειώσει νέα χαμηλότερα ρεκόρ! Αύριο τα αναλυτικά στοιχεία και η σειρά», τόνισε στην ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

6η εβδομάδα «Καλαθιού» και οι μειώσεις συνεχίζονται. 

Από τα 816 προϊόντα σε 16 αλυσίδες, 70 είχαν αύξηση (9%), 154 μείωση (19%) και τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια (72%). Σε σύνολο αξίας καλαθιού έχουμε σημειώσει νέα χαμηλότερα ρεκόρ! 
Αύριο τα αναλυτικά στοιχεία και η σειρά.— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 6, 2022




newsbomb.gr