Γιατί θεωρούνται τόσο ξεχωριστοί οι άνθρωποι που έχουν ομάδα αίματος Ο ; - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γιατί θεωρούνται τόσο ξεχωριστοί οι άνθρωποι που έχουν ομάδα αίματος Ο ;


Ο τύπος της ομάδας αίματος σου αποτελεί δείκτη της προσωπικότητάς σου και επηρεάζει όχι μόνο την συμπεριφορά, αλλά ακόμα και τις σχέσεις σου.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα bloode.org, οι ομάδες αίματος, οι οποίες ανακαλύφθηκαν το 1900 από τον Karl Landsteiner, αποτελούν έναν σημαντικό παράγοντα που καθορίζει το αν είμαστε ευτυχισμένοι και με ποιους ανθρώπους ταιριάζουμε περισσότερο.

Για παράδειγμα, το αν κάποιος είναι ντροπαλός, εγωιστής ή ευαίσθητος μπορεί να οφείλεται σε συγκεκριμένο βαθμό και στην ομάδα αίματός του.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ενώ η συγκεκριμένη θεωρία δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά μέχρι σήμερα, έχει διαδωθεί ευρέως σε όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Ιαπωνία, όπου η ομάδα αίματος αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για να βρει κάποιος δουλειά, αλλά και για να επιλέξει σύντροφο.

Οι Ιάπωνες πιστεύουν πως σημαντικές πτυχές της προσωπικότητάς μας επηρεάζονται από τον τύπο της ομάδας αίματός μας και έχουν αναπτύξει συγκεκριμένα προφίλ βασισμένα στην ομάδα αίματος.

Ωστόσο, υπάρχει μια ομάδα αίματος, η οποία φαίνεται πως κάνει τους ανθρώπους ξεχωριστούς! Αυτή είναι η ομάδα αίματος 0!

Ομάδα Αίματος 0

Σύμφωνα με το bloode.org, τα άτομα που έχουν ομάδα αίματος 0 χαρακτηρίζονται από την εξωστρέφεια, την κοινωνικότητα και την ευελιξία τους.

Ωστόσο, δυσκολεύονται να αναλάβουν ένα έργο και να το διεκπαιρεώσουν ολοκληρωτικά, καθώς συνηθίζουν να βαριούνται αρκετά εύκολα. Θεωρούνται ασυμβίβαστες και ανεξάρτητες προσωπικότητες, ενώ συχνά απολαμβάνουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Διαθέτουν υπερβολική αυτοπεποίθηση, λένε πάντα αυτό ακριβώς που σκέφτονται και είναι ιδιαίτερα αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί.

Συνηθίζουν και ακούν την γνώμη των άλλων, καθώς είναι άτομα στοργικά και γενναιόδωρα, σπανίως όμως ακολουθούν τις απόψεις άλλων και μερικές φορές είναι ισχυρογνώμονες και ανυποχώρητοι.

Τέλος, έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται άμεσα στο εκάστοτε περιβάλλον. Τα χειρότερα στοιχεία τους είναι η αλαζονεία τους, καθώς και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, η έλλειψη σεβασμού απέναντι στους άλλους.

makthes.gr