Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι στο Πανόραμα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι στο Πανόραμα




Φέτος, το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι του Διεθνούς Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας (International Women's Organization of Greece) που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, σε μικρούς και μεγάλους, θα γίνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Πανοράματος, από τις 10:30 π.μ. ως τις 6 μ.μ.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις σπιτικές λιχουδιές που θα ετοιμάσουν, με περισσή φροντίδα, οι χρυσοχέρες εθελόντριες - μέλη μας, να κάνουν τα ψώνια τους για τις γιορτές διαλέγοντας υπέροχα, πρωτότυπα δώρα από μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων εκθεμάτων, από κοσμήματα και κεραμικά μέχρι βότανα και καλλυντικά, εορταστικά μικροαντικείμενα αλλά και «θησαυρούς» από δεύτερο χέρι (CD, βιβλία, διακοσμητικά, είδη σπιτιού κι αξεσουάρ, κλπ.). 

Παράλληλα θα διασκεδάσουν με το πλούσιο καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα: την Φιλαρμονική και την Παιδική Χορωδία του Δήμου Πανοράματος, τα συγκροτήματα χορών DANCE FANTACY, UCHU ANGELS, την ΞΑΣΤΕΡΙΑ Θέρμης, την παιδική μπάντα ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ, ενώ θα δοκιμάσουν την τύχη τους στην κλήρωση της Λαχειοφόρου Αγοράς με τα πολλά, πλούσια δώρα. 
Κι όλα αυτά με τη μουσική φροντίδα του DJ του JAZZA SLAM RADIO !

Εκπλήξεις όμως περιμένουν και τους μικρούς μας φίλους. Θα φωτογραφηθούν με τον Αϊ- Βασίλη που έρχεται εκείνη την ημέρα ειδικά για μας, θα απασχοληθούν δημιουργικά με τη φροντίδα του KIDS FUN FACTORY και θα περάσουν ευχάριστα τη μέρα τους με face painting, ζωγραφική, μουσική και άλλα πολλά.

Όπως πάντα, όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στη στήριξη του κοινωνικού έργου του Συλλόγου μας (ενίσχυση ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, βοήθεια σε φιλανθρωπικά σωματεία και συλλόγους της πόλης μας, προσφορά υποτροφιών σε άπορους μαθητές, κλπ) που μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας.

Γενική είσοδος: 1 ευρώ. 
Για παιδιά κάτω των 5 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη




Ο Διεθνής Σύλλογος Γυναικών Ελλάδας (International Women's Organization of Greece) είναι μια μη κερδοσκοπική, μη πολιτική, μη κυβερνητική Οργάνωση εθελοντικών που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το το 1948.

Τα μέλη μας προέρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και από την Ελλάδα, κατοικούν μόνιμα ή προσωρινά στην πόλη μας κ έχουν, ως γλώσσα επικοινωνίας, την αγγλική. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, ο Σύλλογός μας διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις , τα έσοδά των οποίων διατίθενται όλα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού του έργου.