Πολιτική Προστασία Θέρμης: Απολογισμός Δράσεων Ομάδας 8 εως 20 Νοεμβρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πολιτική Προστασία Θέρμης: Απολογισμός Δράσεων Ομάδας 8 εως 20 Νοεμβρίου


//Ανακοίνωση Πολιτικής Προστασίας Θέρμης:

Αδιάκοπη ήταν η δράση της ομάδας μας τις τελευταίες δύο εβδομάδες με συνεχείς εκπαιδεύσεις σε σχολεία τόσο σε μαθητές όσο και σε εκπαιδευτικούς. 

Παράλληλα η ομάδα μας πραγματοποίησε υγειονομικές καλύψεις στη Θέρμη σε γήπεδα καλαθοσφαίρισης, αλλά και ποδοσφαίρου. Επίσης παρευρέθηκε την ημέρα μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών σε εκδήλωση απόδοσης φόρου τιμής και εκπαίδευσε τα μέλη της με τα καθιερωμένα εβδομαδιαία μαθήματα στα κεντρικά της.


Πιο αναλυτικά:
Τρίτη 8/11, πραγματοποίησε εκπαίδευση στο 6ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την αδελφή ομάδα Εθελοντική Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Δρυμού με θέμα “Σεισμοί”.

Τετάρτη 9/11 στις 21:30, κάλυψε υγειονομικά το γυναικείο παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Παρασκευή 11/11 στις 10:00, εκπαίδευσε μικρούς και μεγάλους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ταγαράδων σε θέματα σεισμών και πυρκαγιών.

Παρασκευή 11/11 στις 21:45, κάλυψε υγειονομικά το ανδρικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Σάββατο 12/11, η ομάδα μας παρευρέθηκε στο μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών στη Θεσσαλονίκη, για να αποτίνει φόρο τιμής στους πεσόντες πυροσβέστες την ημέρα μνήμης τους, μαζί με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας.

Σάββατο 12/11 στις 16:00, κάλυψε υγειονομικά το εφηβικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Σάββατο 12/11 στις 18:00, κάλυψε υγειονομικά το παιχνίδι καλαθοσφαίρισης των κορασίδων του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Κυριακή 13/11 στις 15:00, η ομάδα μας κάλυψε υγειονομικά τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα της φετινής σεζόν που ανέλαβε για τη ομάδα του Α.Π.Ο. Θερμαϊκού Θέρμης στο γήπεδο της Θέρμης.

Κυριακή 13/11 στις 19:00, εκπαίδευσε τα μέλη της πάνω σε θέματα πρώτων βοηθειών, με το μάθημα που πραγματοποιήθηκε στην Οικονομική υπηρεσία του Δήμου μας με θέμα “BLS & AED και επείγοντα καρδιολογικά” από την κυρία Παυλικιάνη Ντία.

Τετάρτη 16/11 στις 10:00, η ομάδα μας βρέθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης και πραγματοποίησε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, με θέμα “Σεισμοί και άσκηση σεισμού”.

Τετάρτη 16/11 στις 19:00, η ομάδα μας με χαρά τήρησε το ανανεωμένο ραντεβού της με το Δημοτικό Σχολείο Ταγαράδων και παρευρέθηκε σε αυτό για να εκπαιδεύσει τους εκπαιδευτικούς του σε θέματα πρώτων βοηθειών, BLS και AED.

Πέμπτη 17/11 στις 10:30, η ομάδα μας πραγματοποίησε άλλη μία εκπαίδευση σε εκπαιδευτικούς Δημοτικού Σχολείου. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ραιδεστού για να εκπαιδεύσει τους εκπαιδευτικούς του σε θέματα πρώτων βοηθειών, BLS και AED.

Παρασκευή 18/11 στις 10:00, η ομάδα μας με χαρά ξανά επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Ταγαράδων για να εκπαιδεύσει τους μικρούς μας φίλους αυτή τη φορά, σε θέματα πρώτων βοηθειών, με το πρόγραμμα της ομάδας μας “Εκπαιδεύοντας μικρούς διασώστες”.

Παρασκευή 18/11 στις 19:00, μετά από πρόσκληση της Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Μεσημερίου, η κυρία Παυλικιάνη Ντία βρέθηκε στο Μεσημέρι για να πραγματοποιήσει εκπαίδευση σε πολίτες με θέμα “Παγετός” εκ μέρους της ομάδας μας.

Σάββατο 19/11 στις 16:00, κάλυψε υγειονομικά το εφηβικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Κυριακή 20/11 στις 19:00, εκπαίδευσε τα μέλη της πάνω σε θέματα κακώσεων και τραυμάτων, με το μάθημα που πραγματοποιήθηκε στην Οικονομική υπηρεσία του Δήμου μας με θέμα “Κακώσεις, αυχενικές κακώσεις, τοποθέτηση αυχενικού κηδεμόνα και τραύματα” από την κυρία Παυλικιάνη Ντία.