4 απίθανα μυστικά για να φαίνονται τα δόντια σου πιο λευκά! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

4 απίθανα μυστικά για να φαίνονται τα δόντια σου πιο λευκά!



Το χαμόγελο, είναι το πιο δυνατό όπλο ενός ανθρώπου. Για το λόγο αυτό, πρέπει τα δόντια να έχουν την ανάλογη εμφάνιση! Όσο όμως κι αν τα φροντίζεις και τα περιποιείσαι, κακά τα ψέματα ορισμένες τροφές, αλλά και ο χρόνος που περνά αλλοιώνει την λευκότητά τους.


Αν θέλεις να αποκτήσεις ένα πιο λευκό χαμόγελο, χωρίς λεύκανση ή άλλα χημικά, μερικά τρικ θα σε βοηθήσουν.


Προτίμησε ένα σκούρο κραγιόν

Βάψε τα χείλη σου με κόκκινο κραγιόν. Θα κάνει τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά. Οι ψυχρές αποχρώσεις όπως μωβ, επίσης βοηθάνε σε αυτό. Αντίθετα, καλύτερα να αποφύγεις χρώματα όπως πορτοκαλί, κοραλλί, καθώς εντείνουν την «κιτρινίλα».


Δώσε έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών

Με τις κατάλληλες αποχρώσεις σκιών, όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο, το χαμόγελό σου θα δείχνει πιο λευκό. Μωβ, μπλε, ασημί, πράσινες και τυρκουάζ σκιές είναι ό,τι πρέπει. Οι ψυχρές αποχρώσεις εξουδετερώνουν το κίτρινο χρώμα από τα δόντια, δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση ενός λευκού και φωτεινού χαμόγελου!


Χρησιμοποίησε bronzer

Αν έχεις παρατηρήσει τα δόντια σου φαίνονται πιο λευκά, όταν μαυρίζεις το καλοκαίρι. Αν, όμως, θέλεις να αποφύγεις τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου το καλοκαίρι, αλλά και ό,τι μαύρισμα απέκτησες να το διατηρήσεις και το χειμώνα, μία καλή λύση είναι το bronzer για τα μάγουλα, το μέτωπο, τη μύτη και το σαγόνι σου, για να δώσεις στα δόντια μία πολύ πιο φωτεινή απόχρωση, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις λεύκανση.


Βάλε «φρένο» σε τροφές που λεκιάζουν τα δόντια

Εάν θες ένα πιο μακρόχρονο αποτέλεσμα, και ένα μόνιμα λευκό χαμόγελο, θα πρέπει να πεις «όχι», όσο δύσκολο κι αν είναι, σε ορισμένες τροφές που λεκιάζουν τα δόντια .
Καφέδες, κόκκινο κρασί, τσάι αλλά και σοκολάτα είναι μερικά από τα ροφήματα και τροφές που πρέπει να αποφεύγεις αν θες να έχεις λαμπερό χαμόγελο.
Μπορείς απλά να μειώσεις την ποσότητα, ή να κάνεις ένα διάλειμμα για κάποιες μέρες, και αμέσως θα δεις τη διαφορά.