Κοινότητα Λειβαδίου: Δραστηριότητες του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κοινότητα Λειβαδίου: Δραστηριότητες του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Θέρμης



//Ανακοίνωση Κοινότητας Λειβαδίου

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ
   

Σύμφωνα με αναφορά της Προϊσταμένης του ΚΕΠΕΑ Θέρμης, για την περίοδο Οκτωβρίου –Δεκεμβρίου 2022 τα προγράμματα του ΚΕΠΕΑ Θέρμης θα παρακολουθήσουν 779 μαθητές, 231 Π/θμιας Εκπαίδευσης και 548 Δ/θμιας Εκπαίδευσης από τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής – Δυτικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Οι εκπαιδευτικοί διασκεδάζουν σε διάλειμμα του προγράμματος

Στον πίνακα αναπληρωματικών σχολείων είναι 382 μαθητές Π/θμιας Εκπαίδευσης και 810 μαθητές της Δ/θμιας Εκπαίδευσης, συνολικά 1192 μαθητές.

Επιπλέον στο ΚΕΠΕΑ Θέρμης έχουν επιμορφωθεί 187 εκπαιδευτικοί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

137 εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν σεμινάρια κατόπιν πρόσκλησης του ΚΕΠΕΑ και 50 εκπαιδευτικοί κατόπιν δικού τους αιτήματος στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης.

Στο πλαίσιο συνεργασίας με προγράμματα Erasmus εκτιμάται ότι θα δεχτεί το ΚΕΠΕΑ περίπου 100 επισκέπτες.

Τα αποτελέσματα με την έναρξη της λειτουργίας του ΚΕΠΕΑ είναι πολύ ενθαρρυντικά και οι προβλέψεις για τη λειτουργία του ευοίωνες. Ευχόμαστε στους εκπαιδευτικούς της ομάδας του ΚΕΠΕΑ καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο τους. 

Η κοινότητα και οι κάτοικοι του Λειβαδίου θα είναι στη διάθεσή τους, ώστε να ευδοκιμήσει ο σημαντικός αυτός εκπαιδευτικός θεσμός στον τόπο μας και να συμβάλει αποφασιστικά στη βελτίωση της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων.

Περισσότερα: facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0Q