Ανοίγει το Κέντρο Εγγραφών του «Νυχτερινού» στη ΔΕΘ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ανοίγει το Κέντρο Εγγραφών του «Νυχτερινού» στη ΔΕΘΜε την παράδοση του αγωνιστικού εξοπλισμού στους ήδη εγγεγραμμένους δρομείς και τη διάθεση των τελευταίων 1.500 θέσεων, από την αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ - HELEXPO, κορυφώνεται η αντίστροφη μέτρηση για τον επετειακό 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης - ZeniΘ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου και για το «Μίλι της Ελπίδας» της Κυριακής 16 Οκτωβρίου!

Από το Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), το οποίο θα λειτουργήσει στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ - HELEXPO αύριο (Πέμπτη 13/10) και μεθαύριο (Παρασκευή 14/10), από τις 10:00 έως τις 19:00, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους όλοι όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση.

Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 15 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, αποκλειστικά και μόνο για όσους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν παραλάβει νωρίτερα τον εξοπλισμό τους.

Παράλληλα, οι επιπλέον θέσεις που εξασφάλισε η Οργανωτική Επιτροπή θα διατίθενται κατά προτεραιότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων από το πρωί της Πέμπτης (13/10), σε όσους προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του επετειακού 10ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 19:30) με αφετηρία επί της Πλατείας Ελευθερίας, καθώς επίσης τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα έναρξης 18:00) με αφετηρία στον Λευκό Πύργο και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:30) με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Κοινό σημείο τερματισμού για όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι το Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, την επόμενη μέρα, Κυριακή (16/10), θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και ο Δρόμος του ενός μιλίου (Family Mile), με αφετηρία πλησίον της πύλης του ΟΛΘ.

Πρόκειται για μία νέα πρωτοβουλία, με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, για πρωταθλητές αλλά και για όλη την οικογένεια, με στόχο να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό και να προσφερθεί για την απόκτηση του συστήματος τομοσύνθεσης του ψηφιακού μαστογράφου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.