Συμβούλιο Νέων Δ.Θέρμης: Δυναμικό Παρών στην 1η «Συνάντηση Δημοτικών Συμβουλίων Νέων Ελλάδος» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συμβούλιο Νέων Δ.Θέρμης: Δυναμικό Παρών στην 1η «Συνάντηση Δημοτικών Συμβουλίων Νέων Ελλάδος»

//Ανακοίνωση του Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης

Το τριήμερο που μας πέρασε (7-9/10) είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε ως Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης στην 1η «Συνάντηση Δημοτικών Συμβουλίων Νέων Ελλάδος» στην Κομοτηνή.

Στο συνέδριο, που στεγάστηκε στο Τσανάκλειο Μέγαρο στην Κομοτηνή συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλα τα Δημοτικά Συμβούλια Νέων της Ελλάδας και είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη λειτουργία και τις δράσεις τους, να ανταλλάξουν καλές πρακτικές και να μοιραστούν κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο θεσμός των Συμβουλίων Νέων.
👉Το Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης εκπροσώπησαν ο Σταύρος Παπαγιάννης, ο Κωνσταντίνος Κράλλης, η Ιωάννα Παπαφωτίου, ο Σταύρος Παπαγεωργίου, η Δήμητρα Κροκίδου και ο Νίκος Ευθυμιάδης.

Η τριήμερη συνάντηση συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και το Δήμο Κομοτηνής, με τη συμμετοχή και την υποστήριξη του Κέντρου Νεολαίας και Εθελοντισμού EXAGONO Δήμου Κομοτηνής, του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής - ΔΗΣΥΝ Κομοτηνής για την υπέροχη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωσή τους, καθώς επίσης να τους ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο τους.