Το TikTok ετοιμάζει να προσφέρει mini-games στους χρήστες του - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το TikTok ετοιμάζει να προσφέρει mini-games στους χρήστες του



Το TikTok είναι η επόμενη πλατφόρμα που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τα videogames για να αυξήσει τον χρόνο παραμονής των χρηστών της μέσα στο περιβάλλον της.

Όπως φαίνεται, κάποιες αγορές του εξωτερικού (όπως οι ΗΠΑ) έχουν ήδη υποδεχτεί το νέο χαρακτηριστικό, που επιτρέπει στους δημοφιλείς δημιουργούς περιεχομένου να προσθέτουν διάφορα mini-games στα videos τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από το πλήκτρο προσθήκης και στις διαθέσιμες επιλογές υπάρχουν εκεί (πλέον) και τα παιχνίδια αυτά.

Οι ακόλουθοι μπορούν να δουν το σχετικό link προς ένα game και στη συνέχεια να πατήσουν πάνω στο σχετικό σύνδεσμο για να παίξουν.



Εκπρόσωπος του TikTok μίλησε σε ιστοσελίδες του εξωτερικού και σημείωσε πως η διαδικασία είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο και πως ένα από τα πρώτα videogames είναι το Mr. Aim Lab’s Nightmare, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως τα παιχνίδια δεν θα έχουν διαφημίσεις και δεν θα προσφέρουν επιλογές για έξτρα αγορές.

Οι gamers θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να γράψουν το gameplay τους και να το προσφέρουν μέσα από κάποιο νέο video.

Πρόσφατα, δε, το TikTok συνεργάστηκε με την Zynga για να δημιουργήσει ένα mobile game με την ονομασία Disco Loco 3D, αλλά και ένα παιχνίδι με την ονομασία Garden of Good που είχε στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό.