Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Instagram - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Instagram

Εάν αποφασίσατε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, πρέπει να γνωρίζετε ότι θα καταργήσετε οριστικά αυτό τον λογαριασμό, οπότε ίσως θελήσετε να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου των πληροφοριών σας. Θυμηθείτε ότι μόλις κάνετε κλικ στο Delete, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο Data Center.


Εάν θέλετε απλώς ένα προσωρινό διάλειμμα από το Ιnstagram, μπορείτε απλά να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας αντί να τον διαγράψετε.

Εάν έχετε κατεβάσει τις εικόνες σας ή αν απλά δεν σας ενδιαφέρει αν θα τις ξαναδείτε στο μέλλον, δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.


1. Συνδεθείτε στο Instagram από το πρόγραμμα περιήγησής σας


2. Επιλέξτε Από το αναπτυσσόμενο μενού

Αν το θέλετε, το Instagram σάς δίνει την επιλογή να του στείλετε σχόλια σχετικά με την απόφασή σας να το διαγράψετε. Σας παίρνει πάρα πολύ χρόνο; Έχετε ανησυχίες για το απόρρητο; Το Instagram θέλει να μάθει και μπορείτε να επιλέξετε τους λόγους από το αναπτυσσόμενο μενού.

3. Ελέγξτε τις Άλλες επιλογές

Προτού σας επιτρέψει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, το Instagram θα σας δώσει μερικές επιλογές από το Κέντρο βοήθειας για να σας βοηθήσει στη λήψη της τελικής σας απόφασης. Αφιερώστε χρόνο για να δείτε τους συνδέσμους που έχουν δώσει για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ίσως να μην χρειαστεί να κάνετε ένα τόσο δραστικό βήμα όσο η διαγραφή εάν θέλετε απλώς να κάνετε κάποιο από τα παρακάτω:

Θέλω να αποκλείσω έναν χρήστη.

Θέλω έναν ιδιωτικό λογαριασμό.

Θέλω να διακόψω την παρακολούθηση ενός χρήστη.

Ο λογαριασμός μου έχει χακαριστεί.

4. Εισάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας.

Θέλετε ακόμα να προχωρήσετε στη διαγραφή; Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Διαγραφή. Πλέον δεν υπάρχει γυρισμός! Ο λογαριασμός σας στο 
Instagram είναι παρελθόν.

SecNews.gr