Κινηματογραφική σύλληψη εχθές το απόγευμα στο κέντρο της Θέρμης μετά από τρελή καταδίωξη Μαροκινού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κινηματογραφική σύλληψη εχθές το απόγευμα στο κέντρο της Θέρμης μετά από τρελή καταδίωξη Μαροκινού

 

Ηταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής 7/8 στη πλατεία Παραμάνα της Θέρμης όταν έντρομοι πολίτες άκουσαν από μακριά να ηχούν σειρήνες περιπολικών που πλησίαζαν όλο και περισσότερο. Λίγο μετά, αντίκρισαν το όχημα της φωτογραφίας να εισέρχεται ανάποδα στον μονόδρομο της πλατείας ενώ το καταδίωκε περιπολικό της Αμεσης Δράσης. 


Ξαφνικά, ο οδηγός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο στην έξοδο του δημοτικού parking και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί  εγκλώβισαν από πίσω το όχημα του καταδιωκόμενου και άρχισαν να τον κυνηγούν πεζή. Λίγο αργότερα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, ενώ στο σημείο συνέδραμαν και τα περιπολικά των Α.Τ. Θέρμης και Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της THERMISnews.gr  η καταδίωξη του συγκεκριμένου οχήματος ξεκίνησε από την περιοχή του ΙΚΕΑ όταν ο Μαροκινός όπως αποδείχθηκε οδηγός δε σταμάτησε σε τυπικό έλεγχο αστυνομικών της Αμεσης Δράσης και ανέπτυξε ταχύτητα. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο που ετοίμαζε λαθροδιακίνηση μεταναστών, ενώ το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ήταν νοικιασμένο από εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Τα συγχαρητήριά μας στους αστυνομικούς...