Βραδινό, αυτή η μάστιγα: Tι θα φτιάξουμε για να φάμε; - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βραδινό, αυτή η μάστιγα: Tι θα φτιάξουμε για να φάμε;



Αυτή η ερώτηση πάντα θα μας στοιχειώνει και συνήθως οι επιλογές που κάνουμε είναι... βάναυσες για το σώμα μας. Είναι η πείνα που μας παρακινεί, δεν φταίμε εμείς! 

Παρόλα αυτά, για να μην το ρίξουμε για άλλη μια φορά στο delivery, εδώ έχουμε κάποιες προτάσεις για το βράδυ που ούτε κοστίζουν, ούτε είναι βαρετές!

Σαλάτα


Όχι, δεν εννούμε να κόψετε λίγο ντοματούλα με πιπεριά, ούτε ένα απλό μαρούλι με αγγούρι. Η σωστή η σαλάτα, η τίμια, έχει μέσα της... τα πάντα. Άρα βάζουμε ό,τι μας αρέσει! Ως βάση χρησιμοποιούμε ένα mix από πράσινα που υπάρχουν έτοιμα στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ. Συνεχίζουμε με κρουτόν, κοτομπουκιές ή τηγανητό μπέικον, τυρί τριμμένο και αν είστε... γουστόζοι, μία σος μελιού με μουστάρδα, που τη χτυπάτε επιτόπου σε ένα φλιτζάνι.


Τορτίγια

Παίρνουμε μια τορτίγια (κατά προτίμηση ολικής), την αλείφουμε με light κρέμα τυριού και προσθέτουμε - κοτόπουλο, βρασμένα φασόλια κονσέρβας, πολίτικη σαλάτα, λίγο χούμους (προαιρετικά) και ψήνουμε στην τοστιέρα.


Φρούτα

Εντάξει, δεν θέλετε να το παρακάνετε: Κόψτε μια μπανάνα, ένα μήλο, αχλάδι, σταφύλια, ροδάκινα, ή ό,τι έχετε και σας αρέσει για αρχή. Στη συνέχεια, προσθέστε πάνω από τη σαλάτα σας λίγο ζωμό πορτοκαλιού και «απογειώστε» τη φρουτοσαλάτα με λίγη μερέντα ή γιαούρτι και γκρανόλα.


Το delivery... δεν το γλυτώνουμε;

Αφού λοιπόν δεν δελεαστήκατε από τίποτα από τα παραπάνω, θα το κατανοήσουμε. Αρκεί αυτή τη φορά να διαλέξετε κάτι... πιο σπιτικό και διαφορετικό. Μπορείτε να παραγγείλετε από ταβέρνα μια ωραία μερίδα με κρέας, ρύζι και λαχανικά ή έστω κάποιο burger με κοτόπουλο, λιγότερα τυριά και ψωμιά ολικής άλεσης. Αν βέβαια σας φαίνεται πολύ ακριβό... υπάρχουν και τα σουβλάκια κοτόπουλο, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με μια ωραία, απλή σαλάτα.

newpost.gr