Δ.Θέρμης: Προσποιούμενοι τους υπεύθυνους χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου άνοιγαν σπίτια - Ταυτοποιήθηκε ένας 46χρονος από την ΕΛ.ΑΣ. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δ.Θέρμης: Προσποιούμενοι τους υπεύθυνους χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου άνοιγαν σπίτια - Ταυτοποιήθηκε ένας 46χρονος από την ΕΛ.ΑΣ.

 

Πλούσια η αστυνομική ειδησεογραφία σήμερα: Μετά από τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν για την περίπτωση με το μαχαίρι στον Τρίλοφο, την κλοπή του γραφείου Δ/ντη Α' Γυμνασίου και τα γκαζάκια σε σχολείο, έρχεται να προστεθεί μια ακόμη ακόμη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης.

Επιτήδειοι τον Δεκέμβριο του 2021 προφασιζόμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ ή τους αρμόδιους για τον στολισμό του Δήμου Θέρμης, επιχειρούσαν να εισέλθουν σε οικίες στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής με σκοπό να τις διαρρήξουν και αν αφαιρέσουν τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

Η ομάδα δραστών χρησιμοποιούσε το όχημα της φωτο και είχε στόχο κυρίως ηλικιωμένους. Πήγαιναν έξω από τις περιφράξεις των κατοικιών και δήλωναν ότι είναι συνεργεία του δήμου Θέρμης. Μάλιστα, δεν δίσταζαν να αναφέρουν ότι είχαν φτάσει με εντολή του δημάρχου για να στολίσουν με… χριστουγεννιάτικο διάκοσμο τις αυλές.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 46χρονος ημεδαπός και αναζητούνται δυο ακόμα συνεργοί του, οι οποίοι κατάφεραν με το παραπάνω πρόσχημα να διαρρήξουν οικία στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, αφαιρώντας κοσμήματα, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμα δυο οικίες τις οποίες προσέγγισαν με τον ίδιο τρόπο.

Σε βάρος του δράστη και των συνεργών του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα κατά εξακολούθηση.

Δείτε ακόμη:
Θέρμη: Αυξηση κρουσμάτων νεανικής εγκληματικότητας! - Ταυτοποίηση ανήλικων δραστών σε Θέρμη και Τρίλοφο