Εκλάπη τα ξημερώματα της Τετάρτης 19/1 από τη Νέα Ραιδεστό το εικονιζόμενο όχημα. Απόπειρα κλοπής ενός ακόμη... - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εκλάπη τα ξημερώματα της Τετάρτης 19/1 από τη Νέα Ραιδεστό το εικονιζόμενο όχημα. Απόπειρα κλοπής ενός ακόμη...Εκλάπη τα ξημερώματα της Τετάρτης 19/1 το όχημα της φωτογραφίας από την οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Ραιδεστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr, άγνωστοι περί τις 04:00 τα χαράματα εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και τη χρονική στιγμή που οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται, διέρρηξαν το όχημα και το έθεσαν σε κίνηση. 

Λίγο αργότερα, οι ίδιοι αποπειράθηκαν να κλέψουν άλλο όχημα από τον ίδιο δρόμο, όμως έγιναν αντιληπτοί από κάτοικο της περιοχής ο οποίος άρχισε να φωνάζει. Αμέσως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με το παραπάνω όχημα.

Ο ιδιοκτήτης κατέθεσε το πρωί μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης το οποίο διεξάγει σχετική έρευνα. 

Σύμφωνα πάντως με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, δεν αποκλείεται το όχημα να έχει χρησιμοποιηθεί ήδη για τη διάπραξη άλλης κλοπής όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Όπως χαρακτηριστικά είπαν στη THERMISnews.gr, "Οι κλέφτες εκμεταλλεύονται το διάστημα από την ώρα κλοπής ως την ώρα ενημέρωσης της Αστυνομίας που το αυτοκίνητο "φαίνεται καθαρό" για να προβούν σε άλλες έκνομες ενέργειες. Αν δε πρόκειται για αυτοκίνητο που διέθετε ακριβά ανταλλακτικά ώστε να διαλυθεί , δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί κάπου αλλού και τις επόμενες ημέρες"...

Οπότε... Ας έχουμε όλοι το νου μας για να βοηθήσουμε να βρεθεί (οι πινακίδες μπορεί να έχουν αλλαχθεί).