Ενημέρωση σχετικά με την απογραφή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λειβαδιωτών Θεσσαλονίκης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ενημέρωση σχετικά με την απογραφή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λειβαδιωτών Θεσσαλονίκης



//Ανακοίνωση 

Συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία της απογραφής στο χωριό μας. Μέχρι εχθές από τα 300 ακίνητα, τα οποία έχουν καταγραφεί, δόθηκαν μόνο 85 φάκελοι με τους μοναδικούς κωδικούς απογραφής.
Το έργο των απογραφών συνεχίζεται, μιας που έως τις 26/11 πρέπει να γίνει η παράδοση των φακέλων στους ιδιοκτήτες των ακινήτων, για να μπορέσουν να απογραφούν ηλεκτρονικά.

Επιβάλλεται να κινητοποιηθούμε άπαντες, διότι το μεγάλο στοίχημα των 300 ατόμων που πρέπει απαραίτητα να απογραφούν φαίνεται να είναι δύσκολο.

Για αυτό τον λόγο εξηγήστε και μιλήστε σε όσους δεν έχουν καταφέρει να ενημερωθούν, ώστε να επικοινωνήσουν με έναν από τα κάτωθι τηλέφωνα για πληροφορίες ή για την παραλαβή των φακέλων τους:

κ. Γουδήρα: 6977824393 (πρόεδρος Κοινότητας)
κ. Αποστολίδη: 6972771820 (πρόεδρος Πολ. Συλλόγου)
κ. Ράπτης : 6973221887 (απογραφέας)
κ. Κιουλακίδης 6987 776361 (απογραφέας)

Εάν υπάρχει οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να ρωτήσετε, ώστε να γίνει σωστά η απογραφή σας!

Για όσους δυσκολεύονται με την διαδικασία καταγραφής και χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και να περάσουν από το γραφείο της Infomax - Healthcare Insurance Brokers (25ς Μαρτίου 38 - Εύοσμος) όπου θα υπάρχει ένας υπάλληλος της εταιρείας και θα τους βοηθήσει στη διαδικασία της ηλεκτρονικής απογραφής τους.

Δώστε φωνή στο χωριό μας!

Μη χάσουμε πάλι τη μεγάλη ευκαιρία που μας δίνεται...