Θέατρα και σινεμά με πληρότητα 100% για εμβολιασμένους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέατρα και σινεμά με πληρότητα 100% για εμβολιασμένουςΤι θα ισχύει στους μικτούς χώρους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα…Νέο καθεστώς για τα θέατρα και τα σινεμά θα ισχύσει από το ερχόμενο Σάββατο, ενώ σε δύο εβδομάδες θα ανακοινωθούν μεγάλες αλλαγές στη λειτουργία του εμπορίου και σε όλους τους μικτούς χώρους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η επόμενη δέσμη χαλάρωσης των μέτρων θα αφορά σινεμά και θέατρα. Όπως αποφασίστηκε για κλειστούς χώρους και εστίαση, έτσι και οι παραπάνω χώροι θα μπορούν να είναι αμιγείς μόνο για εμβολιασμένους, με πληρότητα 100% και μάσκες.

Ωστόσο, όσοι χώροι επιθυμούν θα μπορούν να λειτουργήσουν ως μικτοί. Να μπαίνουν δηλαδή και ανεμβολίαστοι, με χαμηλότερη πληρότητα, τεστ και μάσκες.

Αίρονται οι περιορισμοί σε εμπόριο και σούπερ μάρκετ

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις 23 Οκτωβρίου στο εμπόριο και στα σούπερ μάρκετ αίρονται όλοι οι περιορισμοί και διατηρείται μόνο η υποχρέωση της μάσκας.

Συγκεκριμένα, για τους μικτούς χώρους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα θα θεσπιστούν ενιαίοι κανόνες λειτουργίας.

Για τους ανεμβολίαστους, θα απαιτείται τεστ για κάθε επίσκεψη σε δημόσια υπηρεσία και θα αυξηθούν οι μεικτοί χώροι όπου θα μπαίνουν μόνο με τεστ.
.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια