Βασιλικά: Πριν τα κλαρίνα με τη Χαρά Βέρρα είχαν βγει...τα μαχαίρια! - "Ανεπιθύμητοι" για τον Σύλλογο όσοι υπέθαλψαν την ακύρωση της συναυλίας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Πριν τα κλαρίνα με τη Χαρά Βέρρα είχαν βγει...τα μαχαίρια! - "Ανεπιθύμητοι" για τον Σύλλογο όσοι υπέθαλψαν την ακύρωση της συναυλίας


Ανεπιθύμητοι σε κάθε είδους δραστηριότητα θεωρούνται από τον Σύλλογο του ΑΕΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ όσοι υπέθαλψαν την ακύρωση της συναυλίας που διοργανώθηκε για την ενίσχυση της ομάδας. Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος κάνει λόγο για "ανεξήγητη εχθρότητα αλλά και επίμονες προσπάθειες των πολέμιων για την αναβολή" και καλεί τους υπεύθυνους να παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους. Ακολουθεί η ανακοίνωση.


//Ανακοίνωση:

1952-2021 για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία του ΑΕΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ υπήρξαν πολέμιοι με ακατανόητη εμπάθεια απέναντι στο Σύλλογο .

Την προηγούμενη εβδομάδα με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ και των αθλητών αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με μοναδικό στόχο την ενίσχυση των οικονομικών του Συλλόγου .

Οι αθλητές μας με πολύ κόπο κατάφεραν να φθάσουν στην Α1 κατηγορία , μια κατηγορία με μεγάλες οικονομικές δαπάνες και θεωρούμε χρέος μας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την παραμονή τους στην κατηγορία αυτή ,καθώς επίσης και την λειτουργία των Ακαδημιών μας.

Εξ αρχής ήρθαμε σε επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές (Αστυνομία -Δήμο -ΔΟΥ) προκειμένου να διασφαλίσουμε πριν και πάνω από όλα την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα στο πλαίσιο των περιορισμών κατά της Πανδημίας.

Το μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε για να στήσουμε την εκδήλωση παράλληλα είχαμε να αντιμετωπίζουμε την ανεξήγητη εχθρότητα αλλα και τις επίμονες προσπάθειες των πολέμιων για την αναβολή αυτής.

Από την ημέρα ανακοίνωσης της εκδήλωσης ξεκίνησαν ένα τηλεφωνικό Μαραθώνιο σε όσους κατά τη γνώμη τους θεώρησαν αρμόδιους φορείς ώστε να επιτύχουν την αναστολή της, χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι στην ιστορική μας ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι συγκεκριμένοι ουδέποτε επισκέφθηκαν -ενημερώθηκαν -ενδιαφέρθηκαν -ασχολήθηκαν για το αν ο Σύλλογος έχει κάποια ανάγκη και χρίζει της βοήθεια τους .

Κατά την ταπεινή μας άποψη καταστρέφουν ότι προκόβει και αρέσκονται στον διχασμό γιατί θεωρούμε πως είναι οι ίδιοι που εδώ και καιρό χωρίς ίχνος ντροπής έχουν εμπλακεί σε ζητήματα της Ενορίας μας και του Ιερέα αυτής .

Για όσα προαναφέρθηκαν και επειδή πολλοί από αυτούς φέρουν αξιώματα η διοίκηση και οι αθλητές του ΑΕΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ζητούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παραιτηθούν ΧΘΕΣ απο το αξίωμα τους .

Αν η συνείδηση τους μετά από όλα αυτά τους επιτρέψει να συνεχίσουν να ασκούν τα ‘’καθήκοντα ‘’τους ο Σύλλογος μας τους ενημερώνει πως κρίνονται πλέον ανεπιθύμητοι σε κάθε είδους δραστηριότητας του .

Όσον αφορά την ‘’κολοτούμπα ‘’της τελευταίας στιγμής και τις ευχές τους για καλή επιτυχία τους διαβεβαιώνουμε πως δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτο το θέατρο του παραλόγου .

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν ο ΑΕΤΟΣ για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε τόσο την ιστορία του όσο και το όνομα του .