Δημοπρασία μίσθωσης για τη στέγαση του 2ου Γενικού Λυκείου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δημοπρασία μίσθωσης για τη στέγαση του 2ου Γενικού Λυκείου Θέρμης

Ο Δήμος Θέρμης προκειμένου να μισθώσει κατάλληλο κτιριακό συγκρότημα εντός των γεωγραφικών ορίων της Δημοτικής Ενότητας Θέρμης, του Δήμου Θέρμης, για τη στέγαση της σχολικής μονάδας του 2ου Γενικού Λυκείου Θέρμης, για δέκα (10) έτη, με μειοδοτική, φανερή και προφορική Δημοπρασία, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που περιλαμβάνεται στην σχετική Διακήρυξη (σελ. 5) μέσα σε σφραγισμένο φάκελο μαζί με τα δικαιολογητικά συμμετοχής του άρθρου 5 της ανωτέρω Διακήρυξης, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευσή της, δηλαδή από 21-9-2021 έως 12-10-2021 & ώρα 14:00, στην υπηρεσία Πρωτοκόλλου του Δήμου Θέρμης, Δημοκρατίας 1, Θέρμη, ΤΚ 57001,τηλ 2313-300-700, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της υπηρεσίας.


ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις του από 03/03/2021 εγγράφου (ορθή επανάληψη) του Τμήματος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού με θέμα «Διενέργεια δημοπρασίας μίσθωσης κτιρίου για τη στέγαση του 2ου Γενικού Λυκείου Θέρμης» με τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα, το οποίο βρίσκεται στο Προσάρτημα 1 της σχετικής Διακήρυξης.
 

Η μίσθωση θα διαρκέσει δέκα (10) έτη, αρχομένη από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου Παράδοσης-Παραλαβής του μισθίου και δύναται να παραταθεί σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Στην Δημοπρασία γίνονται δεκτά φυσικά ή νομικά πρόσωπα, καταθέτοντας Αίτηση Συμμετοχής με τα δικαιολογητικά συμμετοχής που αναφέρονται στα άρθρα 4 και 5 της ως άνω Διακήρυξης. Η συμμετοχή στη Δημοπρασία προϋποθέτει πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της Διακήρυξης. Τα ακίνητα θα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις που αναφέρονται αναλυτικά στην Διακήρυξη.
 

Στη συνέχεια, οι προσφορές ενδιαφέροντος που θα κατατεθούν στο Δήμο εμπρόθεσμα, αποστέλλονται από την Οικονομική Υπηρεσία στην Επιτροπή του άρθρου 18, παρ 6 του Ν. 3467/06  καταλληλότητας και επιλογής οικοπέδων μετά κτιρίων κατάλληλων προς μίσθωση για στέγαση σχολικής μονάδας, προκειμένου η τελευταία με επιτόπια έρευνα, να κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και περί του αν αυτά πληρούν τους όρους της σχετικής Διακήρυξης. Η επιτροπή συντάσσει σχετική έκθεση. 

Η έκθεση αξιολόγησης αποστέλλεται στην αρμόδια υπηρεσία, η οποία την κοινοποιεί σε κάθε έναν που εκδήλωσε ενδιαφέρον . 


Τέλος, ο Δήμαρχος ορίζει ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας, καλώντας με αποδεικτικό, να λάβουν μέρος σ ́ αυτήν, μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν αντίγραφο της Διακήρυξης στον δικτυακό τόπο του Δήμου Θέρμης, στη διεύθυνση www.thermi.gov.gr και μέχρι και δύο (2) ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Θέρμης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, 2ο χλμ Θέρμης-Τριαδίου, Τ.Κ. 57001, τηλ. 2310-478-035/010, email: c.tsolaki@thermi.gov.gr.  


Τα τεύχη της Διακήρυξης θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του Δήμου Θέρμης, στον δικτυακό τόπο του Δήμου Θέρμης στη διεύθυνση www.thermi.gov.gr και στη  διεύθυνση diavgeia.gov.gr.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ