Επιστολή συζύγου Στρατιωτικού στο ΣΕΔΕΣ: "Αρνούνται να μας νοικιάσουν σπίτια ενώ στηρίζουμε έμπρακτα την τοπική αγορά" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επιστολή συζύγου Στρατιωτικού στο ΣΕΔΕΣ: "Αρνούνται να μας νοικιάσουν σπίτια ενώ στηρίζουμε έμπρακτα την τοπική αγορά"



Παραθέτουμε επιστολή αναγνώστριας:

Καλημέρα σας. 

Ειμαι συζυγος στρατιωτικού ο οποίος εργάζεται στο Σεδες. 
Μετα απο μεγαλη αγανάκτηση και μιας είναι και ο μόνος τρόπος κάτοικοι της περιοχής να ακούσουν αυτό που θα πω, τα γράφω εδώ. 

Όλοι οι εργαζόμενοι του Σεδες αλλα κυρίως οι κάτοικοι όπου είναι οικογένειες με αρκετά παιδιά στηρίζουμε εμπράκτως τη Θέρμη, το Τριάδι αλλά και τη νεα Ραιδεστό. 

Τον τελευταίο καιρό αρκετοί συναδελφοι του συζυγου μου μαζι κ εμεις,ψαχνουμε σπίτι -κυρίως-στο Τριάδι και στη Θερμη. 

Η απάντηση που παίρνουμε είναι αρνητική οταν μαθαινουν οτι ειναι στρατιωτικοί με τη δικαιολογία οτι φευγουμε νωρις" Κανουμε συμβολαια για 2 χρόνια και καποιοι φευγουν πανω στο χρόνο" 

Λυπάμαι παρα πολυ που ιδιοκτητες σπιτιων στο Τριαδι και στη Θερμη δεν αντιλαμβανονται τι σημαινει στρατιωτικός, τι σημαίνει "διαθέσιμος στην υπηρεσία"....οι ανθρωποι στους οποίους αρνιούνται να νοικιασουν σπιτια είναι κατα κυριο λόγο αυτοί που προστατευουν τη χώρα και οταν δεν κανουν αυτο...πηγαινουν τα παιδιά τους στα πολιτιστικα Τριαδιου και Θερμης...στα σούπερ μαρκετ αυτων των περιοχών...στα καταστηματα και ψωνίζουν και ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ την τοπική αγορά! 

Μας αναγκάζουν με αυτην την συμπεριφορά τους να φευγουμε Καλαμαριά ακόμα και πιο μέσα στην πόλη προκαλώντας μας ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα στην καθημερινότητα. 

Φυσικά όλο αυτό εχει μαθευτει μεσα στο Σεδες και το αποτελεσμα θα ειναι να σταματησουμε να στηριζουμε τις περιοχες αυτες και ναι ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει σε καποιους το Σεδες και ο κοσμος του ειναι μεγαλη βοηθεια!
Π.Αναστασία