Παρεκκλήσι Παναγίας Ελεούσας - H ανακοίνωση της Κοινότητας Σουρωτής για τις εργασίες και την εθελοντική προσφορά των πιστών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρεκκλήσι Παναγίας Ελεούσας - H ανακοίνωση της Κοινότητας Σουρωτής για τις εργασίες και την εθελοντική προσφορά των πιστών
Παρεκκλήσι Παναγίας Ελεούσας
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μεγάλη ήταν η προσέλευση των πιστών στην θεία λειτουργία για την γιορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο παρεκκλήσι της Παναγίας Ελεούσας.

Με αρκετή δουλειά και επιμέλεια, ετοιμάστηκε το όμορφο παρεκκλήσι ώστε να υποδεχθεί τους πιστούς σε άριστη κατάσταση.
Καθαρίστηκε ο χώρος στάθμευσης, το εσωτερικό του ναού καθώς και ο άυληος χώρος γύρω από αυτό!

Για άλλη μια φορά υπήρξε εθελοντισμός με την συμμετοχή του Αντιπροέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουρωτής κ. Γιάννη Χατζηναούμ, της κ. Μάγδας Αφθονίδου, της κ. Βίκυς Λόλα, της κ. Καίτης Μουστάκα, της κ. Λίτσας.

Συνηθίζεται κάθε χρόνο να ψήνονται σαρδέλες για να προσφέρονται στον κόσμο. Φέτος την χορηγία και το ψήσιμο τα ανέλαβε η οικογένεια Τζιμοράγκα Γιώργου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Θεόδωρο Τσαμτσακίρη για την προσφορά του κρασιού, καθώς επίσης και τις οικογένειες Μηνά Μαλλιογλου και Ηλία Μουστάκα για την προσφορά των σταφυλιών και την Σουρωτή Α.Ε. για τα νερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια