Αγίων Αναργύρων - Πανηγύρι στη Σουρωτή - Η ανακοίνωση της Κοινότητας και φωτογραφίες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αγίων Αναργύρων - Πανηγύρι στη Σουρωτή - Η ανακοίνωση της Κοινότητας και φωτογραφίες


Ένα διαφορετικό πανηγύρι στη Σουρωτή
Χωρίς χορό, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, αλλά με πολλή και καλή μουσική και μεγάλη συμμετοχή κόσμου, η Σουρωτή είχε χτες βράδυ την τιμητική της με αφορμή το ετήσιο πανηγύρι των Αγίων Αναργύρων. 


Αίσθηση προκάλεσε σε όλους η ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Θωμά Ασλάνη για την αγορά απινιδωτή που θα τοποθετηθεί στην κοινότητα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρώτες βοήθειες, αλλά και η απόφαση για χορήγηση κουπονιών με τα οποία θα μπορούν τα μέλη του ΚΑΠΗ να απολαμβάνουν δωρεάν καφέ η αναψυκτικό στα μαγαζιά της πλατείας για όσο διάστημα ισχύει η αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ .

 Όλα γίνονται από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους και τίποτε δεν αξίζει περισσότερο από αυτούς, είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ασλάνης, προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκόμενους

Αξίζει να αναφερθεί ότι, τόσο η αγορά του απινιδωτή όσο και η δαπάνη των κουπονιών είναι προσφορά του κ. Ασλάνη ο οποίος παραχωρεί για το σκοπό αυτό την χορηγία που δικαιούται ως πρόεδρος της Κοινότητας.

Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική από την ρεμπέτική κομπανία, που απόλαυσε το πλήθος του κόσμου που είχε κατακλύσει την πλατεία και τα γύρω καταστήματα.

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Δήμαρχος της Θέρμης κ. Παπαδόπουλος.