ΒΑΣΙΛΙΚΑ: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 16χρονης Μαρίας Φ. Τα ίχνη της χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΒΑΣΙΛΙΚΑ: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 16χρονης Μαρίας Φ. Τα ίχνη της χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης.Νέος συναγερμός στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για εξαφάνιση ανήλικου κοριτσιού από τα Βασιλικά
Πρόκειται για την Μαρία Φ. τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης. Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Η Μαρία Φ. έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά ξυρισμένα στο πλάι και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μαύρα παπούτσια τύπου αρβυλάκια και κρατούσε μαύρη τσάντα πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Από τον Δήμο Θέρμης εκτός από τις αναζητήσεις που διενεργούνται από την Ελληνική Αστυνομία, έχουν κινητοποιηθεί εθελοντικές ομάδες και απλοί πολίτες.