Αίσιο τέλος στην υπόθεση της Μαρίας από τα Βασιλικά. Βρέθηκε πολύ μακριά... - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αίσιο τέλος στην υπόθεση της Μαρίας από τα Βασιλικά. Βρέθηκε πολύ μακριά...



Αίσιο τέλος στην υπόθεση της Μαρίας από τα Βασιλικά.
Εκτεταμένες έρευνες απέδωσαν αποτελέσματα καθώς τα ηλεκτρονικά ίχνη των κοριτσιών είχαν εντοπιστεί στην περιοχή της Κορινθίας και είχαν ενημερωθεί όλοι οι Αστυνομικοί των Υπηρεσιών του Νόμου. 

Αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί η Μαρία μαζί με ένα ακόμα κορίτσι που είχε εξαφανισθεί από περιοχή της Αθήνας καθώς εντοπίστηκαν από διερχόμενο Αστυνομικό νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι. 

Μάλιστα, ο πατέρας της Μαρίας με δηλώσεις του στο Star τόνισε πως οι δυο κοπέλες συνδέονταν μεταξύ τους: 
Η Μαρία πήρε 100 ευρώ από εμένα και 70 από τον παππού και έφυγε από το σπίτι. Συνδεόταν και με την άλλη κοπέλα που εξαφανίστηκε. Θέλω να βοηθήσουν την κόρη μου ψυχολόγοι, μην έχουμε πάλι προβλήματα, 
ανέφερε ο πατέρας.

Η κοπέλα είναι ήδη καθοδόν προς την πόλη της Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε συνεννόηση με τις λοιπές αρμόδιες Υπηρεσίες (Εισαγγελία Ανηλίκων και Χαμόγελο του Παιδιού ) για ότι άλλο χρειαστεί

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Αθήνα, 17 Μαΐου 2021

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ Φ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ Κ., 17 ΕΤΩΝ, #MISSING ALERT


Η περιπέτεια της Μαρίας Φ. και της Μαγδαληνής Κ., 17 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις αναζητούσαν. Η Μαρία Φ. και η Μαγδαληνή Κ. βρέθηκαν στην περιοχή της Κορίνθου, από διερχόμενο αστυνομικό. 

Ο αστυνομικός αναγνώρισε τις δυο ανήλικες, οι οποίες ψώνιζαν σε super market της περιοχής. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί η σπουδαία συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, που για ακόμη μια φορά υπήρξε πολύ καλά ενημερωμένη και συνέβαλε ουσιαστικά στο να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία των οικογενειών των ανήλικων κοριτσιών, που τις αναζητούσαν.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Φ. και στη Μαγδαληνή Κ., για τις οποίες θα αποφανθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ώστε να βρεθεί ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο. Εμείς θα είμαστε δίπλα στις ανήλικες για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/


Μάθετε περισσότερα για το Missing Alert Hellas: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/
Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης
«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr