Αγανακτισμένοι οι επαγγελματίες της Θέρμης με την απόφαση της Κυβέρνησης να παρατείνει την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων - Η ανακοίνωση της ΕΕΕΔΘ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αγανακτισμένοι οι επαγγελματίες της Θέρμης με την απόφαση της Κυβέρνησης να παρατείνει την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων - Η ανακοίνωση της ΕΕΕΔΘ


Αγανάκτηση μετά την αρχική έκπληξη προξένησε στους επαγγελματίες εμπόρους της Θέρμης η απόφαση της Κυβέρνησης να παρατείνει την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων της περιοχής μας.
Συνοδευόμενη από μια γελοιογραφία, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

//Ανακοίνωση:

"Τα παιδιά παίζουν σουσάμι άνοιξε – σουσάμι κλείσε"


Εν αναμονή του ΦΕΚ για την ρύθμιση της αγοράς από την Δευτέρα 05 Απριλίου, ακούσαμε με έκπληξη το βράδυ της Παρασκευής, την εξαίρεση της Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Κοζάνης.

Οι επαγγελματίες για άλλη μια φορά προετοιμάστηκαν για το άνοιγμα της αγοράς με νέα ανοιξιάτικα προϊόντα, καθάρισαν και απολύμαναν τα καταστήματά τους και ήταν έτοιμοι για το άνοιγμα της Δευτέρας.

Ως ΕΕΕΘ διαμαρτυρόμαστε έντονα δηλώνοντας εκτός από την έκπληξη, την δυσαρέσκειά μας για αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. 

Το ερώτημα είναι πώς ανέβηκαν τόσο τα κρούσματα με κλειστή την αγορά.

Ποιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί ελέγχουν τα μέσα μεταφοράς, τις λαϊκές αγορές, τα 
σούπερ μάρκετ και τις πορείες ? Τον συγχρωτισμό στα παγκάκια και τις πλατείες ?

Πού φταίει η αγορά ?