Νέος τρόπος εξυπηρέτησης από τα ΚΕΠ του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέος τρόπος εξυπηρέτησης από τα ΚΕΠ του δήμου Θέρμης





Από σήμερα 1η Απριλίου τα ΚΕΠ του δήμου Θέρμης εντάχθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα rantevou.kep.gov.gr, μέσω της οποίας θα μπορούν πλέον οι πολίτες να κλείνουν ραντεβού προκειμένου να επισκεφτούν το ΚΕΠ που τους εξυπηρετεί.
Σκοπός της λειτουργίας της νέας πλατφόρμας είναι να διευκολύνονται οι πολίτες στον προγραμματισμό των επισκέψεών τους στα ΚΕΠ, άμεσα και με ακρίβεια, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό, κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία.


Η πλατφόρμα rantevou.kep.gov.grαξιοποιεί τις υπηρεσίες του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης. Η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς του Taxisnet.

Για τη νόμιμη μετάβαση στο ΚΕΠ, μετά την οριστικοποίηση του ραντεβού, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης των στοιχείων του ραντεβού ή και της παραλαβής του σχετικού αποδεικτικού με e-mail, εφόσον έχει συμπληρωθεί το αντίστοιχο πεδίο.


Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα για την πανδημία, το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ είναι 07.30 έως 15.00. 
Η επίσκεψη γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού και αφορά το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται από τα ΚΕΠ. Για τους πολίτες που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού χωρίς να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα της επιλογής τους.

Τα τηλέφωνα στα τρία ΚΕΠ του δήμου Θέρμης είναι:

ΚΕΠ Θέρμης: 2313 338105

ΚΕΠ Πλαγιαρίου: 2313 337500

ΚΕΠ Βασιλικών: 23960 24040


Επιπλέον υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται και
ηλεκτρονικά με διεκπεραίωση αιτημάτων που υποβάλλονται:

1) μέσω της πύλης “ΕΡΜΗΣ” ή
2) μέσω των θυρίδων (gov.gr)