Τα 5 μικρά πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι στις γυναίκες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα 5 μικρά πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι στις γυναίκες



Για τους άνδρες σeξι σε μια γυναίκα δεν είναι μόνο αυτά που λένε. Ότι είναι πραγματικά σeξι γι’ αυτούς συνήθως δεν το αναφέρουν. Για δικούς τους λόγους. Υπάρχουν μικρές κινήσεις, συμπεριφορές ή χαρακτηριστικά που είναι ακόμα πιο σeξι για τους άνδρες από τα προφανή.
Όπως τα 5 παρακάτω...

Όταν δαγκώνει το κάτω χείλος της
Είναι μια από τις πιο σeξι εικόνες που μπορεί ο άνδρας να δει μπροστά του. 
Εξαρτάται πάντα βέβαια και από το τι συμβαίνει εκείνη την στιγμή. 
Αλλά αν η ατμόσφαιρα είναι αμοιβαίως καuτή και συμβεί αυτό, τότε πάει σε άλλο επίπεδο.

Όταν δεν την ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος
Πολλοί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, θεωρούν πως μπορούν να γίνουν εύκολα ρεζίλι, αν κάνουν κάτι «ανάρμοστο» δημόσια. 
Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μια φωνή μέχρι να τραγουδήσεις δυνατά, ή από ένα φιλί μέχρι να τρώτε με τα χέρια τη μπριζόλα. 
Όταν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τίποτα από αυτά, είναι σeξι, πως να το κάνουμε...

Το άρωμα
Η όσφρηση ως μια από τις 5 αισθήσεις, μπορεί να δημιουργήσει αναμνήσεις που θα έρθουν πάλι στο μυαλό με ένα άρωμα που έχει συνδεθεί με αυτές. 
Ένα άρωμα λοιπόν που θα φέρει την υπογραφή της γυναίκας που το φοράει για κάποιον άνδρα, είναι μια εξαιρετικά σeξι προσθήκη σε ένα ραντεβού.

Η εξυπνάδα
Αφήστε ότι έχετε ακούσει για το ότι οι άνδρες θέλουν πάντα να είναι εξυπνότεροι. Όταν μια γυναίκα μπορεί να αποδειχθεί εξυπνότερη από τους ίδιους, τότε δύσκολα τις αντιστέκονται. Για διάφορους λόγους.

Να φοράει το ρούχο του
Κανένας δεν ξέρει τον λόγο. Αλλά όταν η γυναίκα φορά π.χ. ένα αμάνικο φανελάκι ή ακόμα περισσότερο, όταν φοράει το πουκάμισο του άνδρα χωρίς παντελόνι, οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτή τη θέα. 
Ίσως στο μυαλό του αυτό να σημαίνει ότι σπάνε κάποιοι κανόνες ή ότι οι δυο τους απελευθερώνονται. Όπως και να έχει, οι περισσότεροι το βρίσκουν πολύ σeξι.