Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Κυριακή 21/3 σε Ν.Ραιδεστό, Σουρωτή, Αγ.Αντώνη, Μονοπήγαδο και σε περιοχή των Βασιλικών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Κυριακή 21/3 σε Ν.Ραιδεστό, Σουρωτή, Αγ.Αντώνη, Μονοπήγαδο και σε περιοχή των Βασιλικών


Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21/3/2021 έχουν προγραμματιστεί Διακοπές Ρεύματος στους παρακάτω οικισμούς του δήμου Θέρμης, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν, συγκεκριμένα:

Από τις 8:00 έως τις 13:00 στις ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ, ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ- ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ συμπεριλαμβανομένων συμπεριλαμβανομένων και όλων των Φ/Β Σταθμών και Αρδευτικών που βρίσκονται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Από τις 9:00 έως τις 11:30
σε ολόκληρη την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ και εκατέρωθεν της Επαρχιακής οδού Θεσ/νίκης- Πολυγύρου, από το ύψος του εργοστασίου της Coca-Cola Τρία Έψιλον έως τα Λουτρά Θέρμης.

Από τις 11:00 έως τις 14:30
εκατέρωθεν της Επαρχιακής οδού ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ -ΣΟΥΡΩΤΗΣ, συμπεριλαμβανομένων του Γυμνασίου, Λυκείων, Κλειστού Γυμναστηρίου Βασιλικών κ.α.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.