Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης: Save the date and stay tuned! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης: Save the date and stay tuned!



Κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού ακούγονται στη χώρα μας πολλές απόψεις που υποστηρίζουν ότι οι νέοι συμβάλλουν με την ανεύθυνη στάση τους στη διασπορά του ιού στην κοινότητα. 

Οι νέοι ακούγονται όμως; Τι θα συνέβαινε, εάν μας δινόταν η ευκαιρία και αποκτούσαμε κι εμείς δικαίωμα λόγου σε ό, τι μας αφορά; Θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε ένα νέο μοντέλο πολίτη; Κι αν ναι, τι χαρακτηριστικά θα είχε αυτό; 

Με αφορμή αυτούς τους προβληματισμούς και τη θέση των νέων στην κοινωνία σήμερα, ο Τοπικός Κύκλος Τριλόφου-Πλαγιαρίου του Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης σας προσκαλεί στην πρώτη διαδικτυακή εκδήλωσή του, το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 20:00, με σκοπό να συστηθεί και να παρουσιάσει τη δική του οπτική μέσω μιας ταινίας μικρού μήκους. Αμέσως μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση. 

*Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom. Το link της εκδήλωσης θα κοινοποιηθεί προσεχώς στα σχόλια της εκδήλωσης.

** Για όσους ενδιαφέρονται αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν, θα πραγματοποιηθεί live streaming μέσω της σελίδας του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης.